keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ulkona

Tänään pakkassäässä Possu kävi ulkona ulkoilemassa ja ulkona syömässä.

Pakkasmaisemaa. Niin kaunista ja niin kylmää. Toppahousujen sisällä ei olisi haitannut toisetkaan kalsarit...

Possu pakkaskäveli ABC:lle syömään. Siellä Possu söi Aurajuustobroileria lohkoperunoilla. Oli hyvää. Sitten takaisin kotiin läpi pakkasen ja kahvinkeitoon.

Illansuussa Possu teki koelenkin autolla, että vieläkö kulkee. Nesteeltä lähti bensan kera matkaan pari ohrarieskaa, jotka oli paistettu Nesteen keittiöllä. Muutakin herkkua olis ollut tarjolla, mokkapaloja ja suolaista piirakkaa, mutta ne oli jo hintavampia.Illalla tuli syötyä vielä toisenkin kerran ulkona, eli Subwayssa Paahtopaistisubi ja Cokista. Ja kotona lämmitykseksi kaakaota ja ohrarieskaa.

Aikamoinen syöpöttelypäivä. ;)

Ja se onkin sitten 2 aamuvuoroa edessä. Karu herääminen, kun on ollut takana vapaapäivä ja 2 iltavuoroa, niin on tottunut nukkumaan pitkään. Mutta huomiselle aamulle laitoin 2 herätystä. Eka klo 5, jolloin pomppaan pakkaseen laittamaan auton lämmitysnarun päähän ja toinen klo 7, jolloin pitää nousta kokonaan ylös. Klääh!

8 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Laiskiainen suosittelee ajastinta tuohon auton letkuun, niin ei tarvitse herätä ajoissa. Mun pitäisi mennä virittelemään ajastin ja letku aamuksi.

Jagulaari kirjoitti...

Meillä on ajastin jatkuvasti 10-12 kun ei tavallisesti lähdetä juurikaan aikaisemmin liikkeelle. Laiskiaiset ;). Tänään päivällä soi ovikello ja autokatosnaapuri siellä soitteli, että oli laittanut meidän pistorasiaan oman akkunsa lataukseen, kun ei jostain syystä omastaan lähtenyt latautumaan. Kysyi siinä samalla, että kun ottaa sen pois, niin kääntääkö ajastinta johonkin aikaan. "Ei tarvi, ei me mihinkään olla menossa, kiitos vaan".
Ja parin tunnin päästä muistin, että niin joo ei sen kummemmin, kuin että mulla on aamulla 10 työterveyteen aika! Ja meillä on ollut pakkasta sellaset 23 astetta.
No, meillä on kyllä ihan hyvä akku (kop-kop), mutta ajatus kylmästä autosta ei houkuttele. Kumpikaan ei viitsinyt lähteä laittamaan "kai se pitäis mennä..." Miten se on niin vaikeeta lähteä täältä lämpöisestä luolasta tonne pakkaseen? Lupasin siis mennä bussilla, kun pääsen melkein nurkalta nurkalle.

Yläluomen alla on ollut "nonparelli" kohta viikon, meen ronkumaan lähetteen silmälääkäriin. Menee hermo kohta.

Possu Munkki kirjoitti...

Noo, näitä pakkaspäiviä on niin harvoin, että ne kerrat nousee laittamaan auton letkuun. Näköjään nukkumaanmeno venyy säännöllisesti 23.30:een, mutta onhan se parannusta viime vuoteen. Sentään tän vuorokauden puolella. Pitäis vaan pikkuhiljaa alkaa jo totuttelemaan raakaan kesäaikaan, kun kellot siirretään eteenpäin, että joutuu nousemaan vieläkin aikaisemmin.

Osakainen kirjoitti...

On se elämä helppoa, kun ei ole autoa. Rauhassa voi kävellä pysäkille katsomaan, onko bussit jaksaneet lähteä liikkeelle. Tosin autottomana ei voi kovin korpeen asettautua vaikka mieli tekis.

Susanna Maalta kirjoitti...

Mulla ei onnistuis kyllä ylösnousu viideltä, eikä seittemältäkään. Vessassa voin käydä ja sitten kiireesti takaisin lämpimän peiton alle. Tänäaamuna oli tuskaa, kun kännykkä herätti klo 8 laittamaan lapsia koulutielle.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Hih! Emäntä on aamuvirkku ja herää aamulla vapaapäivinäkin yleensä varhain, mutta illasta sitten nukuttaakin kuin pikkulasta, aikaisin.

Possu Munkki kirjoitti...

Saa täälläkin kävellä rauhassa pysäkille, ja ihan rauhassa siinä saa kyllä sitten odotellakin, sillä bussit ei kulje, - ainakaan työmaalle, eikä moneen muuhunkaan paikkaan. Vain kaupunkiin pääsee, mutta sinne just on harvimmin asiaa..

Possu Munkki kirjoitti...

Possu sattui heräämään aamuyöstä puol 4 vessareissulle, ja laittoi samalla auton töpseliin, poisti kännykästä sen klo 5 herätyksen ja nukkui makeasti klo 7 asti.