keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Toinen sukka aloitettu

Jonkun verran on sukan vartta aloitettu. Nyt sitten jännätään, riittääkö lanka. Osakainen lupasi kätköistään jonkun sopivan keränlopun, jos Possun lanka loppuu. Minkähänlaista loppua Osakainen mahtaisi tarjota?

Kiitos kaikille kannustuksesta sukanteossa! Ihania ootte! Olsispa olleet käsityöopetkin aikanaan yhtä kannustavia koulussa...

Tänään on taas paistanut aurinko ja ollut pakkasta. Possu söi lihakeittoa ja vähän muutakin ;) (silmänisku anonyymille). Possu kävi jumpassa. Possu haaveili lähtevänsä kaupungille shoppailemaan ja uimaan, mutta totesi sen liian työlääksi. Possu ei ymmärrä, kuinka jotkut pitää shoppailua huvina. Possun mielestä se on rasittavaa.... Sitten Possu puhui puhelimessa, näpytteli tekstiviestejä, pesi koneellisen pyykkiä, kutoi sukkaa ja kuunteli äänikirjaa.

Sellainen oli Possun päivä työpäivän jälkeen. :)


4 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Varastoista löytyy ihan kaikenlaista lankaa. Olisi toki hyvä tietää, mitä laatua tuo sukka on, että on villaa vai jotain muuta. Vaikka värihän se tärkein on.

Susanna Maalta kirjoitti...

Mukavaa, että sinulla puikot heiluu ja jo toinen sukka on tuloillaan. Sinähän olet nopea neulomaan. Yhdyn tuohon, että kumpa kässäopetkin olisivat olleet kannustavia. Mulle on jäänyt ihan trauma koulun kässätunneista. Toivottavasti tunnelma kässäntunneilla kouluissa on nykyisin toinen.

Possu Munkki kirjoitti...

Villaa käsittääkseni ;) Mut katotaan nyt eka, jos vaikka lanka riittäiskin.

Kaikkein pahinta käsityötunnilla oli ompelu. Mä en ikinä oppinu laittaan lankaa ompelukoneeseen. Enkä tajunnu mitään kaavoista...

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

No mutta! Nyt me kumotaan Possu Munkin ja jokaisen blogiystävän paha mieli ja muisto käsitöistä, yhdessä! Emännällä oli , rauhallisia, tavallisia käsityönopettajia, jotka suurien puupikkojen ja nyörin avulla opettivat sukan kantapäät, peukalokiilat ja muut asiat, selkeästi ja hyvin. Jokainen meistä voi mainiosti tehdä minineuleen ja kirjoittaa ohjeet, jos jokin kohta on epäselvä, eikö vain? Nyt vain Possu Munkkin neulomisesta nauttimaan, ilman mitään suorituspaineita!