keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Sport-pyykkinestettä

Possu laittoi just koneellisen pyykkiä pyörimään. Sattui siinä sitten vilkaisemaan pesunestettä. Se oli SPORT-pesuneste herkkäihoisille. Ohoo! Possu ei oo tiennykään, että liikuntavaatteille on oma pesuaineensa. Käsi ylös, kuka tiesi, ja kuka on käyttänyt? Possulle tuli heti tosi SPORTTINEN olo! Ja olihan se ihan sopivaakin, kun tuli nakattua just jumppavaatteetkin pyörimään.

Nyt testi. Vieläkös Anonyymit käy täällä?? Jos käy, niin varmaan kommentoivat seuraavaan. Saa Possukin vähän hupia, kun pääsee kunnolla järkyttämään ;)  Tänään töissä nimittäin Possu yllytti työkaverin käymään kaupassa ostamassa herkkuja. (Possu antoi vähän rahaa herkkukolehtiin). Työkaveri toi jätskipaketin ja 2 suklaapatukkaa. Possu ja herkuttelukaveri jakoivat jätskipaketin puoleksi, ja sitten oli vielä ne suklaapatukat! Oli hyvää, mutta kieltämättä lopussa jo sellainen olo, että ehkä nyt tuli makeanhimo hetkeksi tyydytettyä ;)

6 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Voi Possu sun kanssas :D

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

No, mutta Tytöt! Mitä jos kehittelisitte yhteisen liikuntatuokion työn oheen, keppijumppa tms. taukojumppaa ja jättäisitte nämä kyseenalaiset herkkumätöt väliin tai muuttaisitte ne hedelmätuokioiksi. Herkkurahalla voisi ostaa vaikka jonkun kalliin hedelmän ja nauttia hyvällä mielin!Toisaalta, voihan Possu Munkki esitellä sukan kantaapään neulomista työtoverille?

Susanna Maalta kirjoitti...

En kommentoi anonyyminä, mutta järkytyin silti. Mulla ei menis edes alas puol litraa jätskiä ja siihen päälle vielä suklaapatukka. Jos saisin alas, niin tulis varmaan ylös samantien. Soo soo PossuMunkki!

Laiskiainen kirjoitti...

Possumunkki peijakas,, sun pitää sanoa ei övereille. Ihan pikkusen voi herkutella, joskus!

Sport pesuaine ihan uusi tuttavavuus...

Osakainen kirjoitti...

Tottakai minulla on kaapissa sport-pesunestettä, kun olen niin sport. Ja hyvin menee puolikas jätskipakettia kerralla, enemmänkin. Kohtuus on ehdottomasti liian vähä, oli kyse mistä vain.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä ainakin tämä anonyymi on kokoajan seuraillut, mutta ei kommentoiminen vain kiinnosta enää kun tottunut että tää blogi jatkaa samaa kaavaansa vaikka mitä neuvois :D mutta, jos olet ylpeä puolesta litrasta jätskiä niin ei kait se auta ku taputtaa olalle.