tiistai 12. tammikuuta 2016

Sateenkaarisukat

Vapaapäivänä ehtii monenlaista. Possu luki 3 kirjaa, ulkoili, teki siemennäkkäriä, kävi jumpassa ja sen päälle venyttelyssäkin. Notkui tietysti koneella. TEKI LUMITÖITÄ... (Meillä lunta tuli kyllä yllättävänkin vähän. Ei ois ollu pakko vielä ees tehä. Puolet pihahiekasta lähti kolan kyytiin. Mutta oli se jotenkin niin nostalgista!! Ensimmäiset lumityöt tänä talvena.!) Mutta paras viimeiseksi. Vielä klo 21 jälkeen Possu... ALOITTI NE VILLASUKAT!!

Näin iloinen lankakerä löytyi Possun kätköistä!! Possu mietiskelikin, että onkohan se tullut jonkun blogin arvontavoittona...? On voinut olla kyllä Possun itsekin ostama, koska se on tuollainen iloinen ja jännittävä kerä. Säilyy neulomisinto, kun saa jännätä, minkäväriseksi lanka seuraavaksi muuttuu. Tulee iloiset sateenkaarisukat, JOS ne joskus valmistuu.

Lanka siis löytyi, mutta ohjetta pitää vielä etsiä. Possu pisti emännän ja isännän ohjeet johonkin TODELLA HYVÄÄN TALTEEN, mutta ei enää muista minne....! No ongelma tulee vasta kantapäävaiheessa, joten aikaa on etsiä...!

Arvatkaas, miten siemennäkkärin kanssa kävi? Viimeksi se hupeni niin äkkiä, että Possu päätti leipoa nyt 2 pellillistä. No eka pellillinen maistui vähän raakalta. Illalla Possu päätti paistaa sitä vähän lisää. Seuraavaksi nenään alkoi tulla palaneen käryä... No sehän pääsi palamaan. Pellillinen roskiin ja ovet auki ja liesituuletin hurisemaan... Toinen pellillinen onnistui. Näköjään näkkäristä tulee sitä parempaa, mitä ohuemmaksi taikinan levittää.

Yhtä uuden vuoden lupausta siis aloitettu toteuttaan. Nukkumaan meno on taas venähtänyt, mutta onhan se hyvä pyrkiä menemään 23.15 nukkumaan, niin onnistuukin ehkä ennen vuorokauden vaihtumista.

7 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa!
Mun pitäis löytää Puoliskolle ihon väristä lankaa, toi ei taida kelvata siihen...

Possu Munkki kirjoitti...

Aika kirjava on Puoliskon iho, jos kelpaa ;)

Osakainen kirjoitti...

Onnea sukille. Pian huomaat neulovasi kasapäin sukkia ja suku valittaa, ettei halua enää sukansukkaa.

Fjäril kirjoitti...

Ihana sukka tulee!! :*

Susanna Maalta kirjoitti...

Ihanaa lankaa, joka pitää mielenkiintoasi yllä. Minäkin seuraan mielenkiinnolla, miten sukkasi edistyy. Novitalla on Youtubessa videoita eri sukanneulonnan vaiheista. Niissä näytetään ihan kädestäpitäen esim. just sukan kantapää vaihe vaiheelta.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Novitan ohjeet on tietysti hieno juttu, MUTTA Sininen sohva kyllä auttaa auliisti ja tänne mahtuu neulomaan... Ja siemennäkkäriä voi tuoda mukana... ;D

Possu Munkki kirjoitti...

Ei pelkoa,että Possu hukuttais lähipiirinsä sukkiin. Sen verran hitaasti se käy, eikä jälkikään sellaista, että kehtais muille antaa.Himoneulojillehan on kyllä tilaisuuksia jakaa sukkia. Onhan niitä kaikenlaisia sukkakeräyksiä vanhuksille joululahjaksi ja millon kenellekin..