perjantai 29. tammikuuta 2016

Päivän menu

Päivän menu

Aamulla :Kahvia ja 2 ruispalaa + Oivariinia ja juustoa

Töissä : 3 kuppia kahvia ja 3 mansikkavohvelia

Töissä ruuaksi : salaattia ja 2 ruispalaa (oivariinia, leikkelettä, juustoa), viili, kahvia

Töissä päiväkahvilla : pala taatelikakkua ja vohveli

Kotona töistä tultua irtokarkkeja

Kotona illalla 2 ruispalaa, päällä oivariinia, kinkkua, juustoa, kurkkua, tomaattia ja lasi maitoa.


Possulla alkoi nyt loma. Huomenna Possu menee ystävänsä kanssa kylpylään yöksi.(Lomaosake-esittelyä kuuntelemalla tienattu loma ;) )  Joten sitä hyvää seuraa on luvassa, mutta tuskin niukistelua herkuissa, sillä ystävien kanssahan sitä vasta tuleekin herkuteltua. Oikeestaan  ne irtokarkitkin oli tarkotettu sinne kylpylään, mutta kun Possulla oli koko päivän vähän sellainen olo, että on flunssa tulossa, niin Possu otti kurkkulääkkeeksi. No. Jäi pussiin vielä muutama.(Hymyilee kiltisti.)

7 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Oot sie epeli, en kuitenkaan murise, ei ole varaa ;).

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kurkkukipuun suosittelemme HUNAJAA, kuten aina ennenkin. Flunssa on ollut meillä vieraana ja voimme vain sanoa, että sen kanssa EI ole leikkimistä, huh, huh. Omatekoista lämmintä mehua tuli kummankin vuorollaan juotua lievittämään oloa. NAMUSIA emme edes ajatelleet, mutta HEDELMIÄ meni monta päivässä. Noin vinkiksi Urhealle Possu Munkille ja Terveellistä kivaa lomailua!

Jagulaari kirjoitti...

Hunajaa ja sitruunaa kuumaan teehen, jos vaan kärsii noin muuten juoda - siis sitä hunajaa ja sitruunaa. Voihan sen teen jättää pois, Possu Munkki kun ei siitä tykkää.
Appelsiineista saa C-vitamiinia, eikö vaan, niitä ainakin kannattaa syödä.

Mutta muuten olen sitä mieltä, että kun on kipeä, niin saa syödä mitä haluaa ja mikä maistuu, vaikka toki voihan sitä karkin syöntiä vähän hillitä, jos vaan pystyy...

Kivaa viikonloppua Possu Munkille ja kaikille muillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt unohdetaan proteeinit, kasvikset ja hedelmät, raikas vesi ja raitis ilma ja mätetään herkkuja kaksin käsin kurkusta alas. Nyt ei lasketa! Kolme kertaa päivässä voi herkutella jatkuvasti ihan hyvällä omallatunnolla!

Susanna Maalta kirjoitti...

Tekis mieli kysyä PossuMunkilta, että yritätkö sä edes oikeesti.

Anonyymi kirjoitti...

^ ei se laihtuminen ala ennenkuin sitä oikeasti haluaa. sillä ei oo väliä paljon myö koitetaa jotai saarnata ja mitä uhkiakin keksiä, niin kauan ku possu ei haluu laihtua ni se ei myöskää tapahu. tai varmasti haluaa laihtua, muttei halua tehdä mitään mitä se vaatii. eli loppupeleissä aika vähän.

mutta, tätä on viihyttävää seurata just siks ku sama kaava jatkuu vaan :D hienoa on se et reippaasti myönnetään että mättöä menee liikaa. en vaan ymmärrä kun tuntuu että elämä pyörii vaan herkkujen ympärillä mutta kukin taaplaa tavallaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Onkos anonyymi nähny koskaan suklaalähdettä? Semmoista, mikä pulppuaa koko ajan kuumaa suklaata, ja siihen saa kastaa vaahtokarkkeja, niin paljon kuin haluaa. Nam nam!