torstai 14. tammikuuta 2016

Muistamattomuuspäivä

Possun muisti pätki tänään pahasti. Sattuuko teille muille koskaan sellaista?

Ensinnäkin aamulla Possu oli unohtanut erään tunnusluvun. Yritti ja yritti vaikka mitä numeroita, mutta ei passannut. Possulla on näkömuisti. Possun kirjoittaessa numeroita ruutuun, Possu näki mielessään, että nyt ei mee oikein, tuo ei NÄYTÄ hyvältä. Possu kirjoitti uudet numerot, mutta edelleen näytti oudolta. Saman vahvisti ohjelmakin, väärä numero! Kauhistuneena Possu alkoi miettiä, että muistaakos sitten pankkikortin tunnuslukuakaan... eikä sekään tullut mieleen! Sama oikosulku Possulle on sattunut muutaman kerran pankkiautomaatillakin. Ja kerran tankatessa, mutta onneksi sattui olemaan sillon käteistäkin mukana. Vähän pelottavaa, miten muisti voi yhtäkkiä pätkiä. Yleensä ne luvut palautuu mieleen kuitenkin myöhemmin päivän aikaan. Niin kävi tänäänkin. Sitten kun lakkasi stressaamasta asiaa, ne tunnusluvut palautuivat itsestään mieleen.

Mutta päivän lopuksi Possu hihkaisi vielä työkaverilleen : - Moikka sitten Saara!

.... Eikä työkaverin nimi mikään Saara ollut, kuten Possun olisi hyvin pitänyt muistaa....

**

Tänään ei tullut kudottua sukanvartta, eikä Possu saanut paljon muutakaan tänään aikaseksi. Siivottua sentään tuli, siitä voi ylpeillä ;) Mutta ei ehkä siitä, että litkii justiin parhaillaan lämmikkeeksi makeaa kaakaota piparien kans...

5 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Kyllä. Jagulaari voi täysin samaistua Possu Munkin fiiliksiin! Multa kun hukkuu välillä ihan tavalliset sanatkin :( Joskus kaupassa meinaa Puoliskolta hermo mennä kun ei esim. löydy sanaa voipaketti.. siinä sitten yrität selittää, että no se mitä laitetaan leivän päälle, ennen maksamakkaraa - ei, ei juusto, kun se toinen keltainen :D

Näyttää olevan Possun nukkumaanmenoaika - luulen, että tää menee kohta kanssa, kun ei silmät enää pysy auki!

Susanna Maalta kirjoitti...

Muutaman kerran mulle on tullut kaupan kassapäätteellä täydellinen blackout, kun en ole vähään aikaan käyttänyt pankkikorttiani. Kun yritän oikein miettiä tunnuslukua, en saa sitä millään mieleeni. Kun vaan näppäilen luvut rennosti ajattelematta sen kummemmin, luvut tulevat helposti selkärangasta.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Tunnuslukujen unohtaminen on merkki rentoutumisesta. Ainakin salasanojen unohtaminen kertoo onnistuneesta lomasta, kun palaa työhön.... Mutta kertooko piparit ja lämmin kaakao, että Possu Munkki on unohtanut jotakin? Lumista, kaunista viikonloppua ja siihen liittyvää liikuntaa, siihenkö Possu Munkki virittäytyy kaakaon ääressä?

Possu Munkki kirjoitti...

No kumpikaan unohtunut salasana ei ollut työhön vaan vapaa-aikaan liittyvä. Mutta ehkä unohtelu johtuikin huonosta omatunnosta, kun tuli työkoneelta kurkittua muita juttuja... ;)

Laiskiainen kirjoitti...

Hyvä, että muillakin unohtuu, mulla on ja muutaman kerran tullut ihan totaalinen unohdus. Tavaroiden hävittämisestä puhumattakaan, olen monasti miettinyt milloin hävitän itsenikin :D.