tiistai 5. tammikuuta 2016

Mannapuuroa

Tänään tein kotona ruuaksi mannapuuroa. Sen kanssa vadelmahilloa, niin tuli makeannälkäkin tyydytettyä vähäksi aikaa. Noo töissä sitten tuli syötyä kaikenlaista ja muuten päivä meni aika leipälinjalla. Sentään mandariinejakin meni silti.

Kädet ei oo enää hiekkapaperia. Alkavat pikkuhiljaa parantua ihan Nivean voimin. Mutta nyt kuivaa ja kutia koko vartalo.

Ulkona -20. Kuntosalilla oli lämmin, ja myös illalla koneen ääressä.

Huomenna vapaapäivä, ihanaa!

8 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Hyvä, että saat kädet pikkuhiljaa kuntoon. Mutta kurja toi ihon kutina, en tykkää.

Et usko, mutta minä katson tässä samalla JÄÄKIEKKOA. Urheilen siis. Hah. Mutta kyllä kannatti!

Possu Munkki kirjoitti...

Ai, onks nyt joku peli? Sitäkös naapurit huutaaa? Luulin, että on perhekriisi ;)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Ei sentään, kyllä ne varmaan ihan sovussa urheili nekin.
Suomen nuoret leijonat vaan pelas jääkiekkoa. Ne vaan voitti MM-kultaa, ei sen kummempaa. Olihan se työn takana, vissiin, mä katoin vaan viimeset minuutit ja sekin otti pumpun päälle.
Tosta MM-kullasta saadaan kuulla nyt ainakin viikon verran :D

Osakainen kirjoitti...

Reippaimmat kävivät munasillaan Mantan altaassa kastautumassa. Urheiluhenkeä!
Niveaa kroppaankin, jos se kerran tehoaa.

HÖH! Vaati robotittomuuden vahvistamiseksi tunnistamaan kuvia, joissa on pannukakkuja. Niitä oli yksi. Toisessa oli lettuja. Siis kyllä pitäisi hallita termit, jos tarkoitus on erottaa ihmiset koneista.

Laiskiainen kirjoitti...

Tuli tuosta mannapuurosta mieleen Neon 2 kappale. "Mannapuuroa ja mansikkaa juuri oikeenlaista kemiaa", mut sulla oli vadelma hilloa =D.

Alla linkki jossa on dataa niistä aiemmin mainitsemista tyrniöljykapseleista.Niitä saa ihan luonteistuotteiskaupoista. Kohtuullisen hintaviahan ne on 30-40€ kuukaudessa.

http://www.valioravinto.fi/tuotteet/omega7-tyrnioljykapseli/

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Mannapuuro, oikein vitamannapuuro on niitä yksinkertiais hyviä herkkuja, jos vielä marjoja siinä samalla... Hienoa, että rasva auttaa ihoa.

Susanna Maalta kirjoitti...

Hyvä, että kädet alkaa olla kunnossa. Seuraavaksi sitten kropan kimppuun. Minäkin jouduin eilen pakkokuuntelemaan sitä kamalaa huutoa, mikä kuului telkkarista, kun MM- mitaleista taisteltiin. En onneksi naapurista saakka, kun omakotitalossa asutaan. Ihan omassa olihuoneessa oli huudonlähde.

Possu Munkki kirjoitti...

Täällä ei ookaan ihan helppo todistaa, ettei oo robotti. Ite oon jättäny aina ruksaamatta sen "en ole robotti" ja silti aina oon päässyt läpi ;)

Kropan kunnostaminen onkin vaikeempi juttu, ainakin painonpudotus. Kyllä kädet tulee heti uudestaan karheiksi jos ei oo koko ajan rasvaamassa. Toivotonta.