sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Lunssa

Lunssa iski sitten kuitenkin. Vaikka Possu sanoi, ettei saa tulla. Perjantainahan tuntui pikkuisen siltä kurkussa, kuin olisi lunssa tulossa. Mutta olo meni ohi.

Eilen Possu oli jo ihan kunnossa. Ja lähti sinne varatulle kylpylälomalle. Possu uiskenteli sydämensä halusta. lämpimässä ulkoaltaassa. Kävi kylmässäkin altaassa. Poreissa. Höyrysaunassa. Yhteensä 4 tuntia vilahti altailla.

Yöllä alkoi nuha. Vilu. Aamulla ei enää tehnyt mieleen uimaan. Niin possu jäi pötköttelemään, kun ystävä lähti uimaan. klo 12 Possu jaksoi just ja just raahautua kylpylästä pihalle ja ajaa kotiin. nyt on tosi pökkelö olo. Ja nuha. Peilistä katsoo hyvin kipeän näköinen possunnaama.  Ja just, kun alko viikon loma. Huomiseks sais mennä kyllä jo ohi. HUSS!!!

10 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Hus pois lenssu Possusta, hus hus. Tylsää tulla kipeäksi just kun on loma, mutta niinhän ne sanoo, että tunnolliset työntekijät sairastaa aina lomalla.

Mutta nyt lepäät ja juot lämmintä ja LEPÄÄT. Et yritäkään ryhtyä mihinkään, korkeintaan sukkaa (tai lapasta) saat kutoa ja jos lanka ehtii loppua, niin soitto ystävlle, että tuo lisää.
Mutta siis paljon lepoa ja paljon juotavaa.

Parantavia ajatuksia Pöllölästä <3

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos. Mut se sukan kutominenhan vasta työlästä on. ;)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Höpön höpön, se on oikein rentouttavaa ja tervehdyttävää puuhaa ;)

Susanna Maalta kirjoitti...

Pikaista paranemista! Nyt tottelet kiltisti HelvetinPöllöä. Toivotaan, että olisi vain tavallinen flunssa, eikä influenssa. Sehän riehuu nyt ihan huipussaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Tavallinen lunssa se on.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Lepoa, selvää lepoa ja paljon juotavaa ja runsaasti rasvaa nenänpieliin kun rohtuvat niistämisestä. Toivotamme pikaista toipumista Possu Munkille!

Anonyymi kirjoitti...

Flussan aikana ei lasketa! Saa herkutella hyvällä omallatunnolla!

Laiskiainen kirjoitti...

Pikaista paranemista possulle, flunssa on kurja, kuten influenssakin.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Tulihan se sieltä :) Harmi vaan, kun kukaan ei ole puhunut herkuttelusta mitään, levosta ja juomisesta, ja sukasta; EI suklaasta. Siis puhe oli sukan kutomisesta, ei suklaan syömisestä, siihen ei ole annettu lupaa eikä muuhunkaan herkutteluun.
Anonyymi on nyt lukenut ja käsittänyt lukemansa ihan väärin.

Eli edelleen Possu Munkki: paljon lepoa ja paljon juotavaa. Kaiken juotavan ei tarvitse olla lämmintä, pääasia että muistat juoda.

"Possu Munkki sairastaa,
häntä hellikäämme,
lääkkehillä hoidelkaa
Possu-ystäväämme.
Uni paras lääke on
sitä nauttikaamme
Possuraukan kuntohon
aamuksi jo saamme"

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos. Possu on sekä juonut että nukkunut.>olo on tokkura ja pökkyrö