torstai 21. tammikuuta 2016

Lankatilanne

Kantalappu valmis. Äänikirja päättyi sopivasti yhtä aikaa. Mitä veikkaatte, riittääkö lanka, vai pitääkö käydä Osakaisen lankakätköillä?Tänään oli taas aurinkoinen pakkaspäivä. Nyt on kuinen ja tähtinen pakkasyö. Petivaatteet pihalla. Hrr... ne on kylmät. Mutta viileässähän sitä nukkuukin hyvin. Uni alkaa hiipiä Possulle. Nukkumaanmenoaika on ohitettu, mutta ei haittaa, sillä huomenna on VAPAAPÄIVÄ!!

Possu ajatteli lähteä huomenna ostamaan sen parsinneulan, tussit jolla on helpompi värittää pukin tuomaa aikuisten värityskirjaa, pari kattolamppua, jos löytyy kivoja sekä edullisempaa ruokaa kaupungista. Sen jälkeen uimaan. No katsotaan, jaksaako huomenna liikuttaa autoa mihinkään, ja jaksaako se liikkuakaan, jos on pakkanen. Hyvää yötä!

6 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Veikkaan että lanka riittää juuri ja juuri:-)

Osakainen kirjoitti...

Minäkin veikkaan, että riittää. Pianhan se nähdään. Minkäkokoiset puikot? Tulee sitten ehkä sopivan paksuista lankaa, jos tarvitaan.

Possu Munkki kirjoitti...

öö, semmoset keskikokoiset kai... ei Possu ymmärrä mitään puikkojen kokoeroista...

Susanna Maalta kirjoitti...

Kyllä mä uskon, että lanka riittää ja pienenpieni nöttönen jääkin vielä. Mä sain synttärilahjaksi tyttäreni itsetekemän aikuisten värityskirjan ja puuvärikynät.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Lanka riittää! Kauniisti etenee, hyvä Possu Munkki!

Jagulaari kirjoitti...

Mä olen myös sitä mieltä, että lanka riittää, hyvin riittää. Hienosti etenee sukat! Peukkua nostan ja pöllöpipoani!