lauantai 16. tammikuuta 2016

Kantapää ohitettu

Uskokaa tai älkää, mutta Possu on jo ohittanut kantapään.
Khöm... no se nyt on, millainen on, ja koko sukantekele aika epäsuhtainen ja hassu, mutta tässä se on nyt kuitenkin...


Hahaa, mikä pötkäle!! Ei kehtaa esitellä, muuta kuin vitsinä. Saa nauraa. Possukin nauraa.

**

Töitten jälkeen piti jäädä vielä kuvaamaan ihania lumimaisemia, mutta ensimmäisten puskien jälkeen kamerasta loppui akku.

Piti sitten tyytyä vain itse ihailemaan. Ehkäpä huomennakin olisi vielä samat satumaiset maisemat, niin voisi yrittää kuvata uudella onnella.

7 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Hyvä kantapää, ei mitään nauramista, rohkeasti vain eteenpäin ja sukka valmistuu! Kaunista lankaa joten kauniit sukat tulee.

Jagulaari kirjoitti...

Ei tuossa ole mitään nauramista, minusta se näyttää ihan sukalta ja sukan kantapäältä! Hyvät ohjeet olet Siniseltä sohvalta saanut ja ihanaa lankaakin!
Eihän ollu vaikee, eihän?

Possu Munkki kirjoitti...

Oli se vaikee... Kavennuksissa jostain syystä silmukoita oli toisella puolella enemmän kuin toisella, vaikka tasan laskin....

Osakainen kirjoitti...

Hieno sukka tuosta tulee. Minulla on ihan säännönmukaisesti kantapään kavennuksissa toisella puolen enemmän silmukoita vaikka olen lähes kuusikymmentä vuotta sukkia neulonut. Sillä mitään väliä!
Sen sijaan huomautus tulee siitä, että kameran akku pitää aina muistaa ladata. Hienoja kuvia silti. Ulkona on nyt niin kaunista, että heikottaa.

Laiskiainen kirjoitti...

Possun sukka näyttää ihan mallikelpoiselta. Sä oot liian kriittinen itsellesi!

Tänään on ainakin meillä päin upea aurinkoinen päivä.

Susanna Maalta kirjoitti...

Ihan oikea villasukka on tulossa ja pian sille myös kaveri. Nauraminen on aina hyväksi, mutta sukalle ja sen kantapäälle ei ole mitään syytä nauraa. Käsityössä PITÄÄ aina olla virhe. Persialaisiin mattoihin tehdään aina tarkoituksella virhe. Se varmistaa maton olevan käsintehty. Vain tehdastekoinen voi olla täysin virheetön.

Possu Munkki kirjoitti...

Viimeinen vaikea on sitten päättely. Miten sen osaisi tehdä huomamattomasti ja kestävästi myös, ettei sukka ala purkaantua...?