tiistai 29. joulukuuta 2015

Uusi vuosi

Mitäs aiotte tehdä uutenavuotena?'
Possulla ei oo vielä mitään suunnitelmia.
Toisaalta vois tehdä jotain ennenkuulumatonta, eli olla kotona ja lukea vaikka jotain romskua, ja mennä aikaisin nukkumaan.

Katsotaan...

8 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Ollaan perheen kesken. Kyllähän näiden meidän riiviöiden kanssa aika menee nopeasti. Ollaan vaan ja syödään hyvin. Saattaa olla niin, että pikku veljeni tulee meille yöksi, mutta katsotaan.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Minusta tuo kuulostaa suunnitelmalta. Kunhan et syö perunasalaattia ja nakkeja, ethän? Osta ennemmin vaikka punajuurisalaattia ja kunnon lenkkimakkaraa :)
Mä en tiedä mistä mulle on tullut kammo noihin ruokiin, tai no nakkikammon tiedän. Kylmänä ja paistettuna menee kyllä, ja kastikkeessa, mutta ei muuten.

Jouduin kolme vuotta sitten olemaan uuden vuoden sairaalassa ja juurikin sen aaton ensin johonkin aamuyöhön asti tarkkailussa - "kaverina" mies joka sai juoppokramppeja ja niiden välillä meuhkasi muuten vaan. Oli aika pelottava.
Olin joutunut sinne sen verran aikaisin, että tarjosivat ruokaa ja kun nälkäkin oli, niin toki otin tarjouksen vastaan. Arvaat varmaan jo mitä sieltä tuli? Jep.
Mutta oli käynyt pikku kämmi: perunasalaatti oli lämmintä ja nakit kylmiä :D
En jaksanut valittaa, vaan pistelin ruuan kiltisti poskeeni, ettei jälkiruuaksi tuotu jäätelö sulaisi ihan kokonaan.

Osastolla oli ollut ihan samat ruuat ja samalla "lämmityksellä" - sitä me sitten huonekaverin kanssa naurettiin.

Mutta tuo sun suunnitelma kuulostaa hyvältä - mä luulen, että meidän suunnitelma on aika lailla samanlainen, tai sitten AM katsoo telkkaa ja mä teen käsitöitä ;)

Helinä kirjoitti...

Kotona ollaan ja lohdutellaan pauketta pelkäävää kissaa:-(

Osakainen kirjoitti...

Epäilemättä syön ja juon ja saunon, jos ehdin ennen kuin joku naapuri jossain kaukana aloittaa. Koirapojan kanssa mennään kyläilemään. Naapurusto ei siellä räjäyttele, mutta Koirapoika kuulee kaiken sadan kilometrin säteellä, joten jokunen kauhunhetki mahtunee mukaan kaikista rauhoittavista huolimatta. Ja yllättäin aaton jälkeen alkaa uusi elämä ;)

Susanna Maalta kirjoitti...

Me ollaan kotona perheen kesken ja syödään jotain hyvää, vähän extraa. Lapset haluaa varmaankin niitä nakkeja ja ranskalaisia. Minä en syö punaista lihaa, joten ei kiitos nakeillekin ja muille makkaroille. En syö mitään eläintä, joka on eläessään kävellyt neljällä jalalla. En siis syö possuakaan.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Me saunotaan, sytytetään lyhtyjä ulos, seurataan ilotulituksia ulkona ja ollaan vaan ja nautitaan. Uudenvuoden päivänä Äitini on kutsunut meidät kylään, joten terveellinen elämä alkaa pienellä haasteella: jätänkö makeat kahvin kanssa syömättä? Tietysti jätän! Rentoa vuodenvaihdetta Possu Munkille!

Possu Munkki kirjoitti...

Pöllö ; uh lämmin perunasalaatti ei kuulosta kovin houkuttelevalta. Nakit tosin on oikeestan jopa parempia kylminä. Possu tykkää nakeista enemmän kuin lenkkimakkarasta, ja punajuurisalaatti sopii vain kinkkukiusauksen kanssa. Kaupan perunasalaatit on aika pahoja. Itse tehden sais parempaa, mut kun ei viitsi tehdä ;) Kivikylän nakkeja tuli ostettua. Ne on nakeista parhaita, tosin kalliitakin.

Red Dragon kirjoitti...

Kylmiä nakkeja tarjoillaan meillä kera punajuuri-jauhelihapyöryköiden. Ipanat niitä coctail-tikkuun laittoi nätisti. Pyörykät tehtiin itse. Ja tosiaan perunasalaatti olisi parempaa itse tehtynä, mutta kun ei jaksa :D.

Rauhallista uutta vuotta ja kiitos postista!
http://heidinhullutuksia.blogspot.fi/2015/12/iloa-lampoa-ja-iloisuutta-vuodelle-2016.html