tiistai 8. joulukuuta 2015

Posti toi henkselit

Postissa tuli tänään jännittävä kirje Jagulaarilta. Kirjeessä oli muhkura, ja Possu jännäsi, mitähän siellä on! Ette ikinä arvaa, ei Possukaan olis arvannut....
Se muhkura oli :

HENKSELIT!!!

Jagulaari oli jo ehtinyt epäillä, että postiljooni on ne pihistänyt. Ehkä pihistikin, mutta totesi ne liian pieniksi. Liian pienet ne oli Possullekin ;)

Possu pyöritteli hetken päätään, ja ihmetteli, kuinka pieneksi Jagulaari Possua oikein kuvittelee, kunnes tuli lukeneeksi Jagulaarin kortin. Siinä olikin käyttöohjeet.
"Henk-se-lit on tar-koi-tet-tu pi-tä-mään la-pa-set tal-les-sa tai hei-jas-tin kiin-ni," Possu tavasi.

Tosiaan niillähän onkin helppoa saada heijastin takinhelmaan roikkumaan just siihen oikealle korkeudelle polven korkeudelle, kuten heijastimien käyttöohjeessa sanotaan. Sitä miksi lapasetkin pitäisi laittaa takinhelmaan roikkumaan, Possu ei oikein käsittänyt, mutta ehkä sellainen on Jagulaarien tapa. ;)
KIITOS JAGULAARI!! Possu ilahtui valtavasti :)

**
Liikuntakalenterissa oli tällä viikolla joku päivä piparien paistoa mummojen kans, vai miten se meni. Possu on jo piparit paistanut ilman mummoja, mutta tänään Possu teki kuitenkin jotain piparijuttuja, niin ehkä tämä käy mummojen paistosta :

 Älkää naurako!
Possun joulukortit lähimmille työkavereille. Vielä sellofaanit päälle, kunhan ovat kuivuneet.
On kuin alakoululaisen tekemiä, mutta Jouluhan on lasten ja lastenmielisten juhla, joten sopivat varmaan... Ainakin niitä oli makoisaa tehdä ;)3 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

No kun sä kirjoitit, että olit hukannut sen toisen lapasen niistä, jotka sulle lähetin, niin ajattelin, että lähetän sulle tuommoiset lapaspidikkeet, joilla saat lapaset kiinni takin hihaan: siis toinen pää kiinni takin hihaan ja toinen lapaseen, niin et enää hukkaile lapasias ;)

Olis pitänyt laittaa vielä oikein kuva, miten niitä käytetään :D

Näyttää muuten herrrrkulliselta.

Laiskiainen kirjoitti...

Vähänkö räleet lapashenkselit possumunkki sai itselleen.

Possumunkki on todella taitava, upeita piparkakku jutskia.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kivat henkeselit, näppärät ja hauskat. Suloiset piparit olet tehnyt, näissä näkyy sorminäppäryytesi ja luomisen ilo!