torstai 10. joulukuuta 2015

Possun paino

Ihan vielä ei oo päivä vaihtunut, mutta kun täällä on joku käynyt jo kuumana puuttuvasta painopäuivityksestä, niin paljastetaan se nyt puolisen tuntia etuajassa.

Sohvaemäntä ja Osakainen olivat huumorituulella, ja vitsailivat Possun painon laskeneen. HAHHAA!! Mutta ei kisassa vitseillä pärjätä. Oikein ei arvannut (tai ei ollut arvaavinaan) kukaan. Lähimmäs osui Jagulaarin arvaus. Sekin oli puoli kiloa liian vähän.

Mutta ehkä siitä silti postikortti osuu palkinnoksi, kerta oli sentään kaikkein lähinnä oikeaa. EHKÄ. Jos Jagulaari on kilttinä ;)

Possu ei jaksa odottaa enää Osakaisen iltasatua, vaan menee nyt hammaspesulle ja nukkumaan. Osakaisen pitäis vähän varhentaa iltasatuaikaa. Kaikki ei oo samanlaisia yökyöpeleitä kuin Osakainen ;)

7 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Tähän pitäisi tietysti vastata, että Jagulaari ei ole ollut koko vuonna kilttinä, hameena, mekkona ei housupukuna eikä minään muunakaan vaatteena, mutta Possumunkki varmaankin tarkoitti sitä, että onko Jagulaari ollut kiltti kanssaihmisilleen?
Sitähän mä olen aina - paitsi viime viikolla en ollut enkä aio olla tänäänkään kun soitan sinne palkanlaskentaan. Mutta sitä ei lasketa.


Osakainen kirjoitti...

...palkkaa ei lasketa???
Ne on ne lihakset, jotka painaa enemmän kuin läski!

Anonyymi kirjoitti...

“...ei ole ollut koko vuonna kilttinä, hameena, mekkona ei housupukuna eikä minään muunakaan vaatteena.”

Tää oli hyvä.

“...kun soitan sinne palkanlaskentaan. Mutta sitä ei lasketa.”

Tää oli hyvä myös. Täällähän alkaa syntyä ihan omaa huumori. Kiitoksia, toit hymyn Anonyymin huulille, vaikka Possumunkin painokäyrä ei paljon naurata.

Ehkä seuraavaksi Putous-hahmo, jonka hokemana on “sitä ei lasketa”? Viikonloppuna ei lasketa, jouluna ei lasketa, laskiaisena ei lasketa...

Possu Munkki kirjoitti...

Täällä on nyt niin vakava tunnelma Possun painokäyrän äärellä, että Possu luuli käyrää ensin valtion velkakelloksi. Meinasi jo hipsiä vaivihkaa tiehensä, mutta tunnistikin sitten Anonyymin ja oman painokäyränsä, ja alkoi nauraa! Parempi kun naurat sinäkin vaan anonyymi! Ei tässä vaiheessa vuotta enää asialle mitään voi! Ei mitään järkee alkaa pingottaa 2 viikkoa ennen joulua. Nyt kerätään massaa, että on mitä laihduttaa, kun uusi vuosi alkaa! Sitten voi totisin mielin katsella vaakalukemaa ja aloittaa uuden ankaran ja ankean dieetin.

Mutta hyvä, että Jagulaari sentään on saanut Anonyyminkin nauramaan! Siitä pisteet Jagulaarille, ja lupaus, että kortti tulee!! ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Mutta on täällä edelleen Osakainenkin vitsikkäällä tuulella. Lihakset - kröhöm...Onhan Possulla lihakset... Työkaverin kans todettiin, että mandariinilla saa aikaan hyvät lihakset, kun sujauttaa mandariinin paidanhihaan. Muskelimimmit jyrää!!

Jagulaari kirjoitti...

Pakaralihakset on ainakin kaikilla, vai mitä? Pakaralihaksilla lasketaan, ainakin laskiaisena - siihen en suostu, etteikö laskiaisena lasketa. Saan koko suvun vihat niskoilleni, jos ei silloin lasketa.

Possu Munkki kirjoitti...

Possulla on etenkin valtavan hyvinkehittyt vatsalihas! Sen erottaa taatusti.