sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Palaverisuklaa

Runokone on kätevä. Silmänräpäyksessä syntyy runo Possultakin. Työsähköpostin poissaolovastaus on myös kätevä. Se huolehtii jopa facebook-kommentoinnit Possun puolesta. Joskus se oli kirjoittanut joka ikiseen keskusteluun Possun nimissä "Hyvää pääsiäistä". Possu oli vähän ihmeissään sen huomattuaan, luuli kirjoittaneensa unissaan, kunnes hoksasi, mikä niitä viestejä suoltaa.
Blogikin päivittyy melkein automaattisesti ajastuksella. Vielä, kun se keksisi kirjoittamisetkin automaattisesti.

En muista, mitä eilisellä oli liikuntakalenterissa, mutta Possu siivosi silloinkin (kylässä) ja kävi uimassa. Tänään reissuta palatessa Possu poikkesi Kauneimmissa joululauluissa, ja sehän sattuikin Osakaisen kalenterin mukaan ihan oikealle päivälle.

Reissussa tuli vastaan tämmöinen :

Se oli ihan pakko ostaa tuliaisiksi työmaalle!! ;)6 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Kannattaisiko Possumunkki yrittää lanseerata työpaikalle herkuttoman tammikuun, niin sunkin olisi helpompi olla herkuttelematta. Et vois enää nostaa käsiä pystyyn ja todeta mutku työkamut :).

Anonyymi kirjoitti...

Palaverisuklaata ei lasketa.

Jagulaari kirjoitti...

Tammikuussa meillä alkaa Possumunkin kanssa taas tiukka komento, eikö vain? Mutta tammikuuhun on vielä aikaa, nyt on joulu tulossa ja me nautitaan ensin joulusta täysin rinnoin.
Joulua varten etsitään ne vaarinhousut, niin ei ahdista ;)

Tarvisko joku muu, niitä varmaan sieltä vintiltä löytyy enemmänkin, ja tulevalla viikolla kun pikana laitan postiin, niin ehtii varmasti vielä jouluksi?

Possu Munkki kirjoitti...

Joulun jälkeen voi vaarinhousutkin kiristää ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

No mutta! Ei mitään vaarinhousuja vaan yritetään mahtua omiin ja muistaa kohtuus eli herkkuja vain juhlissa. Palaverisuklaan kääreessä on selvästi käyttöohje kuvana, pala per henki ei enempää! Meille tuli töihin uudet ruusut kahvihuoneen lattialle, teipeillä Emäntä hyppeli iloissaan ruokatauolla ja poislähtiessään ja nautti! Suosittelen, suklaan yms. asemesta ja Herkuton tammikuu ja helmikuu työssä olisi todella työhyvinvointia lisäävä toimi...

Possu Munkki kirjoitti...

Se kohtuuteen pyrkiminen vois olla just ens vuoden tavoite. Täyskieltäytyminen johtaa mielihalujen kasvamiseen älyttömiin suhteisiin -> täysretkahdus, mutta Possun pitäis oppia ottamaan yksi suklaapala, nauttia siitä ja olla ottamatta enempää.