maanantai 14. joulukuuta 2015

Luukku 21 ; Kuka antoi luvan kurkkis tätä etukäteen !!!

Possu yrittää mennä aina yli sieltä, mistä aita on matalin. Runokone on kätevä. Mitähän muita käteviä koneita netistä löytyisi? Löytyi aforismikone, mutta se suoltaa vain jo ennestään keksittyjä aforismeja. Rajansa matkimisellakin! Mutta sitten löytyi mielenkiintoinen : Puppulausegeneraattori!! "Selitys tilanteeseen kuin tilanteeseen!" Sitä nimenomaan Possu tarvitsee!

Tää luukku on omistettu erityisesti Anonyymeille, sillä nyt Possu tarvitsee mahtavan selityksen sille, miksi Possun paino on noussut, vaikka Possu on koko vuoden laihduttanut ankarasti. kysytään siis Puppulausegeneraattorilta!!!


Jaa tässä ensimmäinen selitys :

Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta painonnousu antaa mahdollisuuden parantaa yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.


Hmm... oliskos muuta selitystä :

 Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että painonnousu aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.


ja seuraava :

 Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että painonnousu näyttää todeksi meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

Ja vielä yksi :

 Arkielämä on opettanut meille, että painonnousu opettaa sisäistämään ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.


No jaa. Jokohan selittelyt riittäisi.
Oikeastaan Possu luulee keksivänsä itse paljon parempia selityksiä ;)

2 kommenttia:

Possu Munkki kirjoitti...

AArg, mikä moka !! Tää tuli jo näkyviin!! No. Pitäkää hyvänänne. Osakainen ainakin on tän kuitenkin jo kurkkinut. Keksin jonkun uuden ja piilotan paremmin.

Osakainen kirjoitti...

Minusta tämä onkin hyvä. Tämän voisit omistaa kaikille anonyymeille.