lauantai 19. joulukuuta 2015

Kävi toinenkin joulupukki

Tänään kävi taas joulupukki ja toi lisää karkkia ;)

sekä nyt sen aikuisten värityskirjan, jota joku täällä joskus suositteli Possulle. Olikohan se Sohvan väki. Onneksi joulupukki apujoukkoineen auttoi kuitenkin sentään Possua syömällä edelliset karkit. ;)

4 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Värityskirjoista kirjoitin pitkään ja hartaasti, mutta se ilmeisesti sensuroitiin. Ihailin eläin- taruolento- ja rankka metalliaiheisia, joita voisin itsekin ostaa vaikka tiedän, ettei niitä tule väritellyksi. Se oli ilmeisesti liikaa.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Sininen sohva ei ole suositelleut kenellekään aikuiselle värityskirjoja, KOSKA Possu Munkki mainitsi että on aikuinen. Lapsille olemme niitä vieneet lahjaksi, sellaisia maatila-aiheisia, vaikka kaupunkiasukkaita olemmekin. Syksyllä kyllä teki mieli ostaa lahjaksi kotikaupunkiaiheinen aikuisten värityskirja, mutta ei sitten kuitenkaan rohjettu. Se on tämä asia niin henkilökohtaista, mistä kukin tykkää. Karkit on meillä tiukasti kaapissa ja kaapin ovi kiinni. Emäntä tunnustaa, että lahjaksi saadut herkut otetaan kiitollisuudella vastaan, mutta lopullinen sijoitus voi olla ihan eri kodissa... sellaisessa vähävaraisessa, jonka diakonia löytää. Emäntä muistaa ja Isäntä vielä muistuttaa, että Suurin Pudottaja kilpailu lähestyy! Joulutorttutaikinaan sentään tuli kermaa ja oivariinia...

Possu Munkki kirjoitti...

Kukahan se suosittelija sitten oli? Kuka tunnustaa? Taisi suositella suoraan tontulle, kun ei Possu suostunut itse sellaista ostamaan :) Nyt pitäis vaan ostaa vielä värikynät.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu osti tänään värikynät ja aikoo väritellä kirjaa joulunpyhinä :)