sunnuntai 1. marraskuuta 2015

yksi Possu putosi pelistä pois...

Reissusta palattu. Reissu meni kyllä hyvin siinä mielessä, että Possu kävi kahdessakin kyläpaikassa, ja onnistui kummassakin kieltäytymään makeista herkuista. Molemmissa oli Possulle sopivaakin tarjolla ; voileipiä, salaattia, karjalanpiirakoita ja munavoita. Eilisen kyläpaikan emäntä näytti vähän närkästyneeltä, kun Possu ei ottanut marjapiirakkaa, mutta ei sentään pakottanut ottamaan. Huoltsikoilla pysähdellessäkin Possu otti kahvin kanssa voileipää.

Että hyvin meni.... :)

Possu hymyilee, mutta välttelee katsomasta Jagulaaria ja Laiskiaista. Reissu meni tosi hyvin..., mutta Possu ei pysty vastaamaan katseeseen. Kyllä Jagulaari ja Laiskiainen näkevät jo ilmeestä, että Possulla on jotain salattavaa. Miten ihmeessä Possu uskaltaa sen tunnustaa?

Kun... niiskaus...
Perjantaina...
Töissä...
niisk niisk...

Possu oli aamulla eri työpisteessä. siellä tarjottiin keksejä kassista niin paljon kuin jaksaa syödä. Mutta POSSU EI OTTANYT YHTÄÄN!!
Mutta sitten...
Possu meni toiseen työpisteeseen.
Ja siellä oli työkaveri vastassa iloisena äidinylpeyttä hehkuen!
Hänen poikansa oli tullut täysi-ikäiseksi, ja saanut ajokortin!
Ja siksi työkaveri halusi tarjota Possulle kakkukahvit!
Työkaveri oli tehnyt ihanan sacherkakun, jonka kanssa oli lakkoja.
Possu oli ainut työkaveri paikalla. Voiko sellaisessa tilanteessa sanoa, että kiitti vaan, mutta saat heivata kakkus minne tykkäät, mutta Possu ei ota?? Ei voi. Siinä tilanteessa Possu ei tohtinut niin sanoa, vaan joi kupin kahvia yhdessä työkaverin kans, ja otti kakkupalan tämän juhlan kunniaksi. Vaikka harmitti. Että Possun herkkulakkopeli on nyt menetetty. Yksi Possu putosi pelistä pois.

MITÄHÄN JAGULAARI JA LAISKIAINEN SANOO??

Possu ryömii sängyn alle piiloon...

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoo, että ei paha, kun olit koko viikonlopun ilman herkkuja ja vielä kyläreissulla, mikä on aiemmin ollut täysin mahdotonta. Ja vielä sekin, että et tehnyt tuosta perjantaina "sortumisesta" tekosyytä ahmia koko viikonlopun ajan herkkuja, kun kerran lakko oli mennyt pilalle...

Sinänsä jännää, millaisten syiden varjolla ihmiset tarjoavat herkkuja työpaikalla. Pojan täysi-ikäiseksi tuleminen ja ajokorttihan ovat perheen asioita eivätkä sinänsä kuulu työkavereille hölkäsen pöläystä, eivät hyvässä eivätkä pahassa.

Laiskiainen kirjoitti...

Tuo perjantai on pikku kauneisvirhe, ymmärrän että on tilanteita jossa on vaikea kieltäytyä etenkin jos ei ole tilanteeseen valmistautunut. Itselleni on aina ollut helpompi täyskieltäytyä ja onhN se joskus aiheuttanut hauskoja tilanteita.


Hienosti suoritettu viikonloppu. Jatka ensi viikkokin samaan malliin!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hienoa, että osallistuit työtoverin iloon. Jaettu ilo on moninkertainen ilo! Hienoa, että tyydyit yhteen palaan ja jätit siihen. Että jatka vain Herkkulakkoa, älä anna periksi! Me kannustetaan...

Jagulaari kirjoitti...

Nyt ollaan kerrankin Anonyymin kanssa samoilla linjoilla :D

Hienosti olet viikonlopun selvinnyt ilman herkkuja etkä luovuttanut vaikka perjantaina "jouduitkin" syömään kakkua.
On tosiaan jännä, mitä syitä ihmiset käyttääkään kakkujen ja muiden herkkujen tarjoamiseen työkavereille. Ja varsinkin, jos joukossa on "vähän pyöreitä" joiden on kuullut tai joiden muuten vain voi ajatella kamppailevan painonsa kanssa - meillä ainakin oli/on niin (olen ollut sairaslomalla jo 3 vuotta, en tiedä mikä on meininki tänään :D )

Et varmaan tänäänkään ole kotona antanut periksi, vaan pysynyt tiukkana, niin että huomenna jatketaan toisella viikolla?



J.B kirjoitti...

Siis mitä ihmettä sinä teet työksesi, kun ihan kassikaupalla olisi herkkuja tarjolla?!

Mutta joo, tuossa tilanteessa olisi ollut vaikeaa kieltäytyä, vaikka syy kakkukahveille oli ehdottomasti oudoin, minkä minä olen koskaan kuullut...

Muuten, allergia olisi hyvä tekosyy kieltäytyä herkuista, tosin se täytyy sitten pitää, ettet voi olla allerginen vain silloin tällöin! :D

Possu Munkki kirjoitti...

Työmaalla herkkuhuolto pelaa ;) Milloin kukakin tuo kahvipullaa.

Parempi pysyä totuuden tiellä ;) Possu unohtais kuitenkin puhuneensa suklaa-allergiasta, ja jäis joku kerta kiinni itseostamansa suklaalevyn syönnistä. Siksi Possu ei uskaltanut Jagulaarin ehdottamaa sokeritestaustakaan verukkeena käyttää. Työkaveri ois kuitenkin kysynyt, että koska se testaus on, ja sen jälkeen tiedustellut jatkuvasti sokeriarvoja. Ties vaikka olis tarjoutunut jo insuliiniakin Possuun pistämään. ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaari ; kahden viikon herkkulakkohan se oli se otsikko ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Mutta onneksi ette suuttuneet. Huojentunut Possu mönkii esiin sängyn alta...

Jagulaari kirjoitti...

Eli ei muuta kun kääritään hihat ja huomenna hommiin!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hih, koska Possu Munkki kieri sängyn alle piiloon, voisi asiasta kehittää terveellisen harjoituksen. Aina retkahdettuaan Possu Munkki kierittelee sängyn alla katumusharjoituksissa... Mitähän siitä seuraisi? Elämäniloa ja leikkimieltä kehiin...

Laiskiainen kirjoitti...

Mä näin sieluni silmin kuinka Possu kuikuilee varovasti sängyn alta, josko sieltä uskaltaisi tulla pois ;).

Tärkeintähän tässä touhussa on oikeasti olla rehellinen itselleen.