maanantai 2. marraskuuta 2015

Uusi viikko ; maanantaimenu

Possusta alkaa tuntua, että tän herkuttomuuden aikana nousee paino entisestään. Osakainen ei näe, miten paljon Possu syö. Ei kehottaisi syömään enempää, jos näkisi oikeesti.

Aamulla : Kahvia, ja oivariinijuusto-leipää

Päivällä töihin mennessä Possu poikkesi ulkona syömässä. Ja ruokaa oli taas ähkyksi saakka. Hunajaista lohta, perunaa, kukkakaalia, salaattipöytä, leipää, maitoa. Jälkkäriksi oli kahvia ja marjarahkaa. Possu arveli, että marjarahkaa sopii syödä, kun Osakainen ainaki on aina puhunut kehuvasti rahkasta.

Sitten olikin niin täynnä, ettei työnteosta meinannut tulla mitään.

Töissä Possu joi useaan otteeseen kahvia. Jossain välissä söi 2 eväsleipäänsä. Eikä koskenutkaan kahvihuoneen kekseihin eikä karkkeihin!

Kotona illalla Possu söi omenan.

Sitten Possu alkoi tehdä sitä SOPPAA, mitä Osakainen suositteli. Mansikka-mustikkasoppa on nyt jäähtymässä. Kohta siitä saa iltapalan. Ja huomiseks evästäkin. Vielä kun olis muroja sopan kans.

Noh?

P.s. iltapalaks soppaa (eikä kukaan onneks huomannu, että possu tiputti pienen jäätelösilmän lämpimän sopan sekaan, yhden ruokalusikallisen vaan)

6 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Ei paha, ei paha. Kun aloittaa kunno,la syömään saatta aluksi paino noustakin, tosin tarkkana saa olla annoskokojen kanssa. Rahka on tosiaan oikein hyvä juttu, kunhan sitä ei ole tehty kermaan ja laitettu sokeria. Itse syön rahkan "raakana" sokerittoman mehukeiton kanssa.

Jagulaari kirjoitti...

Näyttää hyvältä, oikein hyvältä. Mutta mä jäin sitt kuitenkin miettimään tota leipää. Kuidut on hyvästä, mutta toisaalta jotkut viisaat sanoo, että leipää pitäisi syödä ... x määrä päivässä? Osakainen varmaan osaa kertoa meille sen oikean määrän, mä en sitä nyt muista?
Löytyisi varmaan tuolta mun ravitsemusterapetin vihkosista, mutta voi mennä tovi ennen kuin löydän nekään :D

Noh, ehkä mun ei ainakaan tänään pidä neuvoa ketään missään, parempi kun olen ihan hiljaa vaan ja kehun. Olet ollut reipas tänäänkin, jatka huomenna samalla linjalla.
Mä lupaan myös olla kiltti huomenna!

Possu Munkki kirjoitti...

Hmm...kyllähän siellä ruokapaikassa rahka oli tietysti terveellistä proteiinirahkaa, ilman kermaa ja sokeria, Possu arvelee ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvä, mutta jäätelösilmä täysin tarpeetonta itsesabotointia.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin sitä jäätelöä tarvi? Se että kakku annetaa anteeks ei tarkota että voi alkaa lisäilee herkkui pieniä määriä sinne tänne.

Possu Munkki kirjoitti...

Lämpimään marjasoppaan kuuluu laittaa pieni jäätelösilmä. Mut ok, ei enää jäätelöä soppaan :)