torstai 5. marraskuuta 2015

Torstai on perinteinen kakkupäivä

Herkkulakossahan torstai on aina se kakkupäivä. Niin tänäänkin. Tällä kertaa pankki tarjosi kakkukahvit, kynän ja pyyhkeen. Pankin kakkukahvit on suuri kylätapahtuma, jota ei voi ylenkatsoa. Töissä työkaveri tarjosi popcornia ja suolaista piirakkaa. No molemmathan on kyllä ihan sallittuja.
Koko päivän menu :

Aamulla : kahvia ja ruisleipää vakiopäällystein

Aamupäivällä kotona : kanacaesar-salaattia

Pankissa : kahvia ja täytekakkupala

Töissä ruuaksi : molempia eilen ostettuja salaatteja, kahvia, suolaista piirakkaa, popcornia, suklaavanukas

Töissä iltapäivällä : kahvia ja 2 kauraleipäpalaa

Illalla : maitoa ja 2 ruispalaa normipäällisillä

Ja Possupinssin arvontaan osallistui vain yksi, eli Jagulaari ja Jagulaarikin arvasi väärin. Mutta kyllä Jagulaari on niin paljon tehnyt työtä Possun vahtimisessa, että on pinssinsä ansainnut ;)
Lähetän sen jahka saan aikaiseksi.


13 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

En tiedä miten laiskiainen ääntelee tuohtuneena, mutta tämä täällä murisee lukiessaan tuota päivän ruokalistaa. Mur, mur.


Possu Munkki kirjoitti...

Ettei se murina vaan tullutkin Laiskiaisen mahasta?

Laiskiainen kirjoitti...

Oot sie melkonen :D.

Anonyymi kirjoitti...

jos on annettu ohje, että kaks viikkoa ilman herkkuja ja sanot noudattavas niitä niin mikä tuo vanukas on?

Possu Munkki kirjoitti...

No kun... se oli työpaikan jääkaapissa. Ja siinä menis pian päiväys vanhaks..

Jagulaari kirjoitti...

Ennen kuin sanon yhtään mitään, kysyn, onko kaakao herkku? Puoliskon mielestä on. Ja varsinkin Cupsolon laitteella tehty Tazza Chocolate Caramel.
*katselee almanakasta kuun vaiheita, niin kuin vaarinsa ikään ennen vanhaan*

Possu Munkki kirjoitti...

On kai. Vaikka Possu kyllä hyväksyisi kupillisen päivässä. Vielä enemmän herkkua siitä saa, kun laittaa sekaan jäätelöpalan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos piirakassa on voita ja juustoa, niin sekin on kyllä melkoinen kaloripommi ja selkeästi herkku, samoin popcornit voi olla, riippuen valmistustavasta. Ja vanukas tosiaan on ihan kiistatta herkku.

Tuohon Jagulaarin kaakaokysymykseen, niin minä lasken herkuksi kaiken, minkä ravintoarvo on aika lailla nolla, mutta kaloreita kertyy. Kaakao ei ole ruokaa, eikä siitä ole mitään hyötyä ravitsemuksellisesti, joten se on ihan selkeästi herkku.

Jagulaari kirjoitti...

Että se siitä sitten :( Huonosti kävi meille molemmille, Possu Munkki.
Ei selvitty kahta viikkoa kumpikaan, vaikka varsinkin minä lähdin soitellen sotaan ja sinutkin siihen mukaan kiskoin. Mutta on meillä vielä kolme päivää aikaa elää ihmisiksi, ja periksi ei anneta, eihän?

Ja aina on ensi viikko ;) Ei me nyt tässä mitään ylettömästi herkuttelemaan ruveta, eihän? Kun kerran on jo melkein opittu olemaan siivosti?

Jagulaari kirjoitti...

Niin ja sitähän mun piti sanoa, että onhan se puoli kiloa kuitenkin miinusta viime viikosta!

Possu Munkki kirjoitti...

Ei tietenkään luovuteta. Mehän on suoriuduttu kuitenkin aika hyvin. Laiskiainen täydellisesti, Jagulaari melkein täydellisesti ja Possullakin on ollut kuitenkin monta herkutonta päivää. Edistystähän sekin! "Mikään ei maistu niin hyvälle, kuin kielletty suupala kesken dieetin." Ja tähän on ihan pakko laittaa ;) ;) anonyymille.
Kiitos Jagulaari kun kiskoit Possun tähän mukaan! Ja kiitos kaikille tsemppaajille!

Anonyymi kirjoitti...

Se pitää vielä lisätä, että tosiaan se, että on näin roimasti jo onnistunu vähentää noita herkkuja on vaan hyvä merkki. sit ku sais viel pidettyä tän linjan, että herkut ei oo jokapäiväsiä (eikä ees joka toinen päivä!) niin suunta alkas olla jo hyvällä mallilla.

tsemii. molemmille! vai kolmeko teitä oli tässä rojetkissa.

Possu Munkki kirjoitti...

Ite ajattelen samoin, että vaikka eo ois totaalikieltäytyjä, niin pienelläkin voi saada jotain aikaan. Esim, jos on joka päivä syöny suklaalevyn, niin onhan se parannus, jos syö jatkossa vain suklaapatukan ;D Tosin, se vaatii joskus melkeinpä vielä enemmän itsekuria, että ottaa vain yhden karkin, eikä koko pussillista..