sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Possun Joulukalenteri

Possu jättää liikuntajoulukalenterin toteutuksen Osakaiselle. Osakainen jakakoon sen kaikille. Ehdotuksia voi siis lähettää Osakaisen blogiin.

Mutta Possu tässä rupesi tuumimaan, että oikeastaanhan Joulukalenterin luukkujen pitäisi olla salaisia, siihen asti, kunnes ne avataan. Niinpä Possu päättikin tehdä oman kalenterin teille! 1.12. alkaen Possumunkin blogista löytyy joka päivä tehtävä jollekin blogin uskollisista lukijoista. Se täytyy suorittaa ja kertoa kommenttikentässä, miten tehtävä sujui. Päivän tehtävä ja sen suorittaja paljastuu siis vasta aina luukusta, joten seuratkaa ahkerasti blogia joulukuussa ;) Käsi pystyyn, ketkä haluaa mukaan?Ja jos vapaaehtoisia ei löydy, niin ne määrätään. ;)


8 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Joulukalenteri ja joulukanteri...pitääkö Jagulaarinkin nyt keksiä jotain joulukalenterihommeleita?

Mutta totta kai olen mukana molemmissa, parhaan kykyni mukaan. Niin Osakaisen liikuntajoulukalenterissa (ja yritän keksiäkin sinne jotain, mutta kun mun omat liikuntmahdollisuudet teihin verrattuna on aika rajalliset niin...) kuin Possumunkin yllätysjoulukalenteriin.

Mutta ei saa sitten suuttua, jos jätän jonkun luukun välistä, eihän?

Possu Munkki kirjoitti...

Pitää. Eikös Jagulaari tiedä, että joka firmalla on oma joulukalenteri? Jos ei tuu postilaatikosta, niin sitten netistä löytyy. Luukkujen avaamisesta pitäis maksaa jo palkkaa.

Jagulaari kirjoitti...

*huokaus*

Jagulaari kirjoitti...

No niin. Pohdin tässä pitkän illan, minkälaisen joulukalenterin kehittelisin ja just ennen vuorokauden vaihtumista sen keksin. Tässä ehdotus, toivottavasti saatte tästä tolkun:

Jokainen, joka käy joulukuussa/päivä, jättämässä puumerkkinsä Jagulaarin blogiin - mielellään vähän muutakin tarinaa joulutouhujen edistymisestä, osallistuu sen päivän arvontaan. Osallistumisaika päättyy kunakin päivänä päivän päättyessä.
Arvonnan voittaja saa jotain, mitä olen itse omin pikku kätösin tehnyt :)
(En joulutorttuja...) Itselleni varaan aikaa luukun takaa löytyneen yllätyksen lähettämiseen tammikuun loppuun saakka.

Miltäpä tämä kuulostaa, Possumunkki? Ja Osakainen?

Osakainen kirjoitti...

Aina mukana kaikessa.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Me ollaan mukana, ehdottomasti! Emme lupaa mitään varmuutta milloin avaamme luukun, mutta yritämme toteuttaa Possu Munkin epäilemättä hauskat ideat...

sorvatar kirjoitti...

Yritän myös toteuttaa:)

Laiskiainen kirjoitti...

Mukana ollaan ;).