maanantai 30. marraskuuta 2015

Possun joulukalenteri ; Ensimmäinen luukku

Kello lähenee puolta yötä, päivän vaihtumista ja Joulukuun ensimmäistä päivää. Otan pienen varaslähdön ja päivitän tänne jo heti ensimmäisen luukun. Jokainen kalenterin luukkuhan on omistettu jollekin lukijalleni. Mukaan pääsee takuuvarmasti, jos ilmaisee halunsa päästä mukaan. Ja mukaan saattaa päästä myös, vaikka ei haluaisikaan ;)

;) ;)

ENSIMMÄISEN LUUKUN piparikasa on omistettu ANONYYMILLE!!

Tehtävänä on laskea, montako piparkakkua kasassa on, ja iskeä silmää yhtä monta kertaa, kuin kuvassa on pipareita. Vuorotellen kummallakin silmällä, ettei käy liian yksipuoliseksi.
Pieni silmäjumppa on aina välillä paikallaan.

;) ;)


Possu yritti saada sivupalkkiin myöskin Osakaisen Liikuntajoulukalenterin 
mutta jostain syystä ei onnistunut.

Sen ensimmäinen luukku on :

  • 1.12.15 Osakainen määräsi
    • 5 punnerrusta seinää tai pöytää vasten kts. täältä
    • 5 ojentajadippiä tuolilla, pöydällä tai jollain kts. täältä
    • 5 tuolikyykkyä kts. täältä
Se aamujumppa on nyt suoritettu. Ja päiväkin alkaa valkenemaan. Pitäisiköhän lähteä vielä vähän ulkoilemaankin ennen töihinlähtöä..?

12 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

No ootpa ollut reipas! Heti aamusta, kun Jagulaaari vielä käänsi kylkeä. Sen verran nousi ylös, että kävi lääkkeet ottamassa ja muisti, että on joulukuun eka päivä, ja pitää muistaaaa päivittää blogia :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos. ;) Pakko syödä kaikki ettet vaan loukkaanu. ;););)

Anonyymi kirjoitti...

ottaako sua jotenki pattiin toi vinkkailu :D mitä tulee tuohon pikkujoulujuttuun niin minusta on se ja sama jos pikkujouluissa herkuttelee, jos nyt ei ole joku fitnesstähti niin mitään järkeä jotain salaatteja ruveta sellaisiin viemään. mutta se että kaikki muu herkuttelu lähtee ihan lapasesta niin..

joskus selailin huvikseni vanhoja päivityksiä ja siellä oli joitain tekstejä, joissa ilmoitat syöneesi yhden viikonlopun aikana suurinpiirtein enemmän herkkuja kuin kuin kuukaudessa on päiviä... ja siihen päälle vielä lällättelit päälle? ihmettelen että miten kukaan voi riemuita siitä että on mättänyt kitusiinsa kilokaupalla rasvaa ja sokeria :D toisaalta, joku viisas taisi joskus sanoa että huvinsa kullakin!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Suloinen, makea piparikasa ja siellähän luuraavat myös Isäntä ja Emäntä sekä monta hyvää Sydänystävää ja tietysti myös Possu Munkki. Iskemme siis mekin silmää ja toivotamme ilosta reippailua, pientä liikettä jokaisen piparin verran... Isäntä kävi keilaamassa ja käveli, Emäntä kävi Laviksessa ja käveli. Riittäisikö se meiltä?

HelvetinPöllö kirjoitti...

Mä sain lukemaksi tasan 80 piparkakkua; pipariukkoja ja -akkoja, sydämiä ja pipareita ja yhden POSSUN ainakin.
Eli juuri niinkuin Sinisen sohvan emäntä ja isäntä sanoivat siellä olevan :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Hih, edellisessä vahvistuksessa kyseltiin kajakkeja.... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Silmäniskulla voi kuitata kaikki herkuttelut. Kun jumpan jälkeen askeleet vievät väkisin Heselle ;) ja kotimatkalla karkkitukkuun ;) Ja töissä pakkosyötetään kakkua ;)

Osakainen kirjoitti...

Anonyymit on outoa porukkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin lepoa ja linnunlaulua sinne Osakaisellekin vaan. Ei sitä aina jaksa laihduttaa ;) Joulukin tulossa ;) Ja pikkujoulut ;) Ensi vuoden alussa aloitetaan sitten uusin voimin. Paitsi että laskiainen on jo aika pian vuoden alun jälkeen ;) Ja pääsiäinen ;) No mutta kesällä sitten uusi alku.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä hittoa anonyymi? Joku raja, ei kesällä laihuteta ku on liian kuuma.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, huomasin kommentin jättämisen jälkeen, että olin ensinnäkin unohtanut ihan kokonaan juhannuksen. Silloin ei lasketa syömisiä ;) Ja kesällä on tosiaan liian kuuma, helteellä otetaan vaan rauhallisesti ja kuunnellaan linnunlaulua eikä oteta stressiä syömisistä ;)

Syksyllä sitten laihdutetaan, paitsi viikonloppuisin ei lasketa ;) Marraskuussa alkavatkin sitten pikkujoulut ja joulunakin on kyllä lupa herkutella ;) Olisihan se ihan kohtuutona joulua laskea syömisiään.

Eli panostetaan syys- ja lokakuuhun, paitsi ei viikonloppuisin ;) eikä jos työpaikalla joku tarjoaa herkkuja ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Onpas täällä paljon kommentteja. Nyt voisi laittaa arvuuttelun, montako anonyymiä täällä keskustelee, vai yksikö kinaa itsekseen? ;)