perjantai 6. marraskuuta 2015

Possu uunissa

Tää päivä meni niin, että Possu söi pitkin päivää töissä vain karjalanpiirakoita, muutaman vohvelin ja 2 karkkia, sekä vadelmaviiliksen.  (Possu vilkuilee varovasti ympärilleen, valmiina säntäämään sängyn alle piiloon..)

No sitten Possu meni kauppaan ja osti viljapossupalan, ja laittoi kotona uuniin. (Possu paistaa possua, kamalaa!!) Äsken Possu lisäsi sinne vähän uuniperunoita. Voipi olla, että perunat tulee syötyä ennenkuin possu on kypsää, mutta ehkä sitä pienen palan voi silti tänään vielä maistaa... siinä klo 22 maissa... Sitten ei saakaan unta, jos syö vielä niin myöhään, mutta onpa sitten koko viikonlopuksi ruokaa valmiina. Paistin kanssa voi keittää perunaa ja tehdä salaattia. Eiks se suunnitelma kuulostakin ihan hyvältä? :)

(Possu hymyilee tyytyväisenäm arvellessaan kaikkien jo unohtaneen tämän päivän ruokalistan alun.)

P.s. Sanotaan, että kauan pienessä lämmössä tulee hyvää ruokaa, mutta kyllä Possun possu tais nyt unohtua vähän liian pitkäks aikaa uuniin. Sitäpaits se on aika läskistä. Ei näytä hyvältä. Jääköhän syömättä? No katsotaan huomenna, maistuuko se perunan kans...


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse vilkuilla eikä säntäillä mihinkään. Tämähän on vain paluu normaalitilanteeseen. Oli odotettavissa jo siitä lähtien, kun marjakeittoon hupsahti hassunhauskasti jäätelösilmä. Nyt vedetään oikein kunnon perinteinen herkkuviikonloppu. Vinksis vaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Ehkä, ehkä ei. Se jää nähtäväks.

Jagulaari kirjoitti...

Possu Munkki, sinnitellään vielä nää kaks viimeistä päivää, tuut nyt rohkeesti pois sieltä sängyn alta.

Ja jatketaan kevennettyä herkkulakkoa ens viikolla, jooko? Ei totaalikieltäytymistä, koska se tekee lakosta vaikeampaa, mutta sovitaan ensi viikolle uudet säännöt, kunhan nähdään miten viikonloppu sujuu.

MÄ olen sentään aloittanut melkein joulusiivouksen, sun aikaisempien vuosien mallin mukaisesti :D Tosin joudun tekemään sen uudestaan, koska pölyjä kertyy aina vaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ai miten niin vaihdoin puheenaihetta :D :D

Possu Munkki kirjoitti...

Kuha viettää viikonloppua.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä järkeä tässä on, kun et oikeasti edes yrittänyt?

Possu Munkki kirjoitti...

Ai tänään vai koko aikana? En kerinnyt hommaamaan töihin mitään ruokaa, enkä päässy poistumaan muualle syömään, kun olin yksin. Kiireesti nappasin kaupasta paketin karjalanpiirakoita ja viilin.