tiistai 3. marraskuuta 2015

Päivän menu

Aamulla : Kahvia ja pari leipää oivariini ja juustopäällisillä

Töissä aamulla : Kahvia ja 2 omenaa

Töissä kokouksessa : Kahvia ja croissant

Töissä ruuaksi : eilistä mansikkamustikkasoppaa

Kotona noin 16 maissa  : 2 ruispalaa + juustoa ja oivariinia

Kotona vieraitten kans illalla : Mehua, pari croissanttia, kauraleipää + oivariinia, juustoa, tomaattia, kurkkua (kumma että vieraille jaksaa leikata pöytään tomaattia ja kurkkua, mut itelle pelkästään se on ihan ylivoimaista) ja soppaa. (Miten tän nyt sanois, mutta kun laitoin vieraille jäätelösilmän, niin se tippui vahingossa omaankin soppakuppiin. mut sehän on ihan pieni silmä vaan...)




3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ku vieraille oli näin sopivat tarvittavat niin miksi tätä ei voi soveltaa muulloinkin ku herkkulakon aikana?

Laiskiainen kirjoitti...

Jos oikein haluaa tiukistellä, niin...Croisantit on kaloripommeja, ei siis usein ja yhtä enempää. Leipäkin voi olla melkoinen jyllätys riippuen mitä laitT siihen päälle ja onko leipä vaaleaa vai tummaa. Suosittelisin lounaaksi salaatteja ja lisukkeeksi tonnikalaa, kinkkua, kalkkunaa yms. Huomaa kun paransit, niin heti ruvettiin vielä kirraamaan ;).

Possu Munkki kirjoitti...

totta, miks vieraille pitää aina tarjota epäterveellisiä herkkuja?

Yleensä syön tummaa leipää.