sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Laiskiaisen murinaa

No. Tänä viikonloppuna on tullut syötyä kyllä niin paljon kaikenlaista, että vois jo vaikka Laiskiainen ja Jagulaari vähän murahtaa.

No Huomenna alkaa uus viikko.

Ja lunta tulvillaan. No ainakin valkoisena maa. Ja tiet liukkaat.

Nauttikaa talvesta!

Tällaista oli juuri ennen lumisateen alkamista :)

6 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Pyynnöstä Laiskiainen murisee. Uusi viikko ei auta mitään jos vanhat kujeet jatkuu... Laiskianen jos kuka sen tietää, itseään ei kannata huijata!

Possu Munkki kirjoitti...

Ei jatku vanhat kujeet. :) <- enkelimäisen viaton hymy

-Uudella viikolla on tietysti uudet kujeet-

Jagulaari kirjoitti...

Pyynnöstä murisen: murrr..... Mutta siitä ei ole mitään hyötyä... Laiskiainen ja Osakainen saa murista meille molemille, eikä taida tällä kertaa tulla myötätuntoa Siniseltä Sohvaltakaan...

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Sininen sohva kertoo, että täällä kohdataan Tosiasiat, eikä valehdella itselleen eikä toivottavasti muillekaan. Emäntä otti työn jälkeen reippaan kävelyn kaupaan ja vaikka keli on liukas, kengissä oli hyvä pito. Reipas hyötyliikunta tuntui tosi hyvältä! Tiedämme, että mm. Possu Munkki on ahkera liikkuja, joten kehoitamme siis reippailemaan ja miettimään syömisissä annoksen kokoa. Muuta murinaa emme anna. Luotamme vankasti Possu Munkin itsehillintään! Reipasta ja iloista alkanutta talviviikkoa, muutaman lumipallonkin voi tehdä jos tulee suojakeli...

Possu Munkki kirjoitti...

Muriskaa nyt vähän näytiksi. Ois komeaa kuultavaa emännän ja isännän yhteismurina. Kuoroon voisi sitten yhtyä vielä Laiskiaisen ja Jagulaarin murina. Tulis uusi tämän Joulun bravuuriyhtye : Murisijat!

Laiskiainen kirjoitti...

Grre grrre grrr Laiskiainen murisee possumunkin velmuilulle :).