perjantai 6. marraskuuta 2015

Laiskiainen kävi melkein kimppuun

Laiskiainen murisi eilen. Possua vain nauratti.

Äsken Possu kävi viemässä roskapussin. Puolessa välissä matkaa Possu säikähti. Edestä kuului vihaista murinaa ja räksytystä, joka lähestyi juoksuvauhtia. Joku hirmuisen vihainen pieni eläin lähestyi Possumunkkia. Possumunkki mietti, olisiko viisaanpaa juosta karkuun, vai jähmettyä paikalleen ja teeskennellä, ettei pelota. Sitten kuului pimeydessä vielä kovempi ja karmeampi huuto : - TÄNNE! HETI TÄNNE!!

Laiskiaisen omistaja oli onneksi huomannut tilanteen. Kerran vielä Laiskiainen yritti hyökätä Possun kimppuun, mutta palasi omistajansa luo, kun  tämä karjaisi taas pahasti.

Niinpä Possu pääsi rauhassa viemään roskapussinsa. Mutta enää Possu ei naura Laiskiaisen murinalle, vaan Possu uskoo, että Laiskiainen on todella hirmuisen pelottava petoeläin suuttuessaan.

4 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Oho! Kannattaa siis olla varovainen ja uskoa, kun Laiskiainen murisee. Ei oo pelkkä Laiskiaisen vatsa kun murisee ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Väitetään, että haukkuva koira ei pure, mutta tuo vaikutti kyllä sen verran ärhäkältä, että varmaan ois palan possusta puraissut.

Laiskiainen kirjoitti...

Heh, sulle tais herkutteluista hiukkis tuo omatunto kolkutella, kun näät murisevia laiskiaisia, ehkä se on hyväkin, et oo ihan paatunut.

Varo vaan tästä lähin, kun avaat herkkukaapin oven tai oot kaupassa herkkuhyllyllä, ettei laiskiainen murahda selän takana.

Possu Munkki kirjoitti...

Puistattaa ajatuskin...