keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Juosten kusten syöty

Tänään oli taas sellainen päivä, että piti kiitää työpisteestä toiseen, ja olla yksin, niin ei päässyt lähtemään minnekään valmiille syömään. Eikä ollut oikein kunnon evästäkään mukana. Niinpä työmaalla tuli kaikessa kiireessä syötyä vähän "juosten kusten." Eli ohimennen keksejä pöydältä. Pala aamulla kiireessä pakkasesta napattua kinkkupiirakkaa. Työkaverin leipäpussista pöllittyä leipää. (Possu ilmoitti kyllä rehellisesti pöllineensä ne)

Töitten jälkeen Possu lähti kylpylään stressiä poistamaan. Poikkesi sitten taas Prisman tuoretiskillä aleherkkuja kärkkymässä ennen tiskin sulkemista. Osti yhden kasvispatongin 30% alennuksella ja kana-Caesar-salaattia pienen kipon normihinnalla. Kotona söi patongin, puolet salaatista, jugurtin, energiapatukan ja vielä yhden ruispalan.

15 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Peukut kanacaesar-salaatille. Kiire saa helposti tekemään huonoja valintoja. Ateriankorvikepatukat/-pussit on monasti pelastanut pahimmalta repsahdukselta.

Jagulaari kirjoitti...

Possumunkkia on syytetty paljosta/liiasta leivän syönnistä ja koska Jagulaari on jo melkein valmis ravitsemusterapeutti (hahahaha),niin kyllähän sä kieltämättä aika paljon sitä syöt. Mutta tiedän, se on niiiin helppo ruoka. Syön sitä itekin, silloin kun ei muuta valmista oo tai ei muuta viitsi tehdä. Esim. luultavasti kohta taidan mennä tekemään vielä pari voileipää - tosin en oo niitä tänään syönytkään kuin aamulla ;)

Mutta mitäs me keksittäis, että saatais kumpikin toi painokäyrä alamäkeen - sehän kai ois niinkuin tarkoitus? Oisko sulla ehdotuksia? Sä et vissiin innostunut mun joulukalenteri -ajatuksesta :D :D

Possu Munkki kirjoitti...

Suklaajoulukalenteriko?! Sopii!

Possu Munkki kirjoitti...

Näin joulun alla ei oo välttämättä kovin helppo alkaa alamäkeä painon kans. Tähän mennessä on tiedossa jo neljät pikkujoulut..

Jagulaari kirjoitti...

Höh. Meninkö mä lenssuhöyryissäni jossain sanomaan suklaajoulukalenteri? Voi mun kanssani. Jonkun pitäis vähän pitää huoli mitä mä oikein kirjoittelen.
Mä olen ollut syyntakeettomassa tilassa. Sitä ei lasketa ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Niissä on yleensä pahaa suklaata. Mutta vois ostaa vaikka suklaakonvehtirasian, jossa on 24 suklaata :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ei kannata näin joulun alla yrittää yhtään mitään. Alkuvuosihan sulla onkin ollut perinteisesti vahvempi. Tänä vuonnakin tuli vain kuusi kiloa lisää alkuvuodesta.

Possu Munkki kirjoitti...

Onhan se vähemmän kuin 16 kiloa! Mä esitän Jagulaarille vastaehdotuksen KOHTUULLISESTA jouluherkuttelukaudesta. Saa syödä kaikkea, mutta ei makeaa mahan täydeltä. Nyt on nimittäin niin paljon kiusauksia ja kiusaantumisia liikkeellä... Anonyymi ei ehkä usko, mutta erän joulun alla Possu oli tosiaan totisessa herkkulakossa. Sitten joku toi työpaikalle rasian just Possun lempisuklaata. Possu ei ottanut yhtään... ja... SE HARMITTAA VIELÄKIN!! Siitä jäi semmoinen mieliteko, että nyt jos vaan jossain myydään sitä samaista suklaata, niin on heti pakko ostaa. ;)

sorvatar kirjoitti...

Tehkää liikunta/joulusiivouskalenteri joulun alle... Ja 2 litraa vettä päivässä. Nyt en muista, kuinka hyviä olette juomaan vettä.

Osakainen kirjoitti...

Kiirevaraksi suosittelen proteiinipatukoita, vaikka niitä suklaisia. Ovat minusta järkyttävän pahanmakuisia, mutta sellaisen kun syö, ei ole kohta nälkä. Joskushan Possulla olikin niitä, vai muistanko väärin? Ne on ehkä ravinto-opillisesti parempia kuin keksit...
Sorvattaren liikuntajoulukalenteri on hyvä idea. Minä (tietenkin)ilmoitan ekan luukun ihan kohta, sorvatar kertoo toisen, jagulaari kolmannen, possu neljännen jne, kunnes koko kalenteri on täynnä. Hyvä idea?

Osakainen kirjoitti...

Eka luukku löytyy blogistani, kuka ehtii varata 2. päivän.

sorvatar kirjoitti...

Toinen luukku olisi uimahalli-käynti, mutta sen voi siirtää mihin luukkuun tahansa, jos päivä ei onnistu.


Vaihtoehto toiselle päivälle on mikä tahansa liikunta, joka kestää vähintään 30min.


Tämä kalenteri alkaa täällä jo täyttyä, hups vaan...

Possu Munkki kirjoitti...

Possun ongelma ei oo niinkään liikunnan puute. Tälläkin viikolla Possu on ollu jumpassa ma, ti, ke ja to. Keskiviikkona oli lisäksi uimassa.

Osakainen kirjoitti...

Possu saa ihan vapaasti liikkua edelleen myös ne omat jutut :)

Possu Munkki kirjoitti...

Koskas tää alkaa? 1.12?