perjantai 27. marraskuuta 2015

Jouluvalot on sytytetty, ja vali vali vaan

Tänään Possu kaivoi kaapista esiin jouluvaloja. Poro ikkunaan, ja kynttelikkö toiseen. Jagulaarin perhoset lähti nyt ikkunalta pois kevättä odottamaan, ja tilalle tuli virkattu- ja lasienkeli.

Joulunavaukseen puurolle Possu yritti, mutta puuropata ei ollut vielä edes kiehumassa. Ilmaisille pullakahveille sentään kerkesi ja kinkkuarvontaan... (ettei tartte omasta kankusta palaa haukata)

Osakaiselle terveisiä, että männäviikon parina pakkaspäivänä oli villasukat kovassa käytössä. Ja Jagulaarille suru-uutinen, että Possu on kadottanut toisen niistä punaisista lapasista. :( Se on tippunut jonnekin. Toisetkin hanskat jäi jonnekin. Jos ei oo tullu aikaisemmin puhetta, niin nyt kuulitte, että Possu on mestari kadottamaan lapasia.. Possu ei oikeestaan edes ymmärrä minne se toinen lapanen on voinut kadota. Se nimittäin katosi matkalla eteisestä sisälle! Kaiken järjen mukaan sen siis pitäisi olla eteisen lattialla! Mutta ei ole. Ei ole myöskään ulkona oven edessä. Possu nimittäin tuli ulkoilemasta ja ulkona oli lapaset taatusti kädessä. Eteisessä Possu otti lapaset pois ja silloin se toinen katosi. Tonttu sen varmaan vei... Toivottavasti vei malliksi Joulupukin pajalle, että tämmöisiä lisää!

Vä-syt-tää..

P.s. Harmi 2 : jotain muutakin on kadonnut. Pakastimessa ei oo enää yhtään mansikoita. Mustikoita vaan. Mustikat on hyviä metsästä suoraan syötynä, mutta pakasteesta otetut maistuu viilin kanssa ihan vetisiltä hikisukilta!


6 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

No höh. Miten se lapanen on silleen kadonnut.
Nyt ei auta Possun muu kuin toivoa, että Tontut veisi Possun toiveen uusista lapasista eteenpäin Joulupukille.

Jos se on eteisen lipaston takana?

Possu Munkki kirjoitti...

Possun eteisessä ei oo lipastoa.

Laiskiainen kirjoitti...

Mulla on ollut samat puuhat.. Laittelin jouluvaloja tänään.

Olen myös lahjakas kadottamaan tavaroita ;).

Possu Munkki kirjoitti...

Se on yksi lahjakkuuden laji.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Possu Munkki hyvä, lähetämmekö ohjeen tumppuihin? Tosin, nyt täytyy odottaa, että posti alkaa kulkea... Kannattaisiko kiinnittää tummpuihin sisälle kanttinauhassa puhelinnumero johon soittamalla tumput löytäisivät kotiin? Ja Possu Munkki saisi tarjota pullakahvit löytäjälle? Niin, että laitammeko ohjeen tulemaan? Hyvää alkanutta joulun aikaa, paljon paljon tähtitaikaa ja lämpimiä käsiä Possu Munkille!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos. Tumppuja possu on joskus tehnytkin. Sukat on se hankalampi juttu.