keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Fiilislastuja ja salaattia

Laiskiainen käski syömään lounaaksi salaatteja. Possu noudattaa aina kaikkien ohjeita (ainakin kerran), joten säntäsi taas vähän ennen sulkemisaikaa Prisman tuoretiskille ostamaan alennettuja salaatteja ja patonkeja. Patonkia oli yksi enää jäljellä. Salaateissa oli 50% ale. Possu osti leipäjuustosalaattia ja kanacaesaria.Jäljellä oleva patonki oli sopivasti kasvistäytteinen. Mutta sitten asiaan, eli päivän menu :

Aamulla kotona : kahvia ja pari kauraleipää, oivariinilla ja juustolla

Töissä aamulla : Kahvia ja pari ruispalaa em täytteillä

Ruuaksi : uunimakkaraa, perunamuusia, porkkanaraastetta, näkkäriä + jotain pahaa kevytlevitettä ja maitoa

Iltapäivällä kahvia

Illansuussa kotona pari kauraleipää em täytteillä (kun ei oikein muutakaan ollut)

Iltapalaksi just äskön : Se kasvispatonki ja vähän leipäjuustosalaattia sekä FIILISLASTUJA. Kuka tietää mitä on fiilislastut? Löysin nekin Prismasta. Ne on semmoisia vähän näkkärin näköisiä,mutta ohuempia. Ei mitään ruissipsejä siis.

Jahaa ja huomenna onkin sitten punnitusaamu, ja kuukauden ensimmäinen torstai. Se mihin mennessä piti olla paino saatu 87,5 : een. Hahaa, rohkenen epäillä!

5 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Salaatille peukku! Tsemppiä huomiseen punnitukseen.

Jagulaari kirjoitti...

Tsemppiä huomiselle! Minä oon sitä mieltä, että vaikka paino ei oiskaan nyt pudonnut sitä lupaamaasi puolta kiloa, niin oot kyllä tämän viimeisen kohta parin viikon aikana tsempannut niin hienosti, että mä en ainakaan rangaistusta anna! Varsinkaan jos sunnuntaihin asti vielä pidät pintas *peukku*

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Jagulaari. Holtittoman herkuttelun vähentäminen on nyt tärkeintä, painoon voi keskittyä sitten vähän myöhemmin, jos ja kun elämä alkaa sujua vähän vähemmillä herkuilla.

Anonyymi kirjoitti...

toinen anonyymi samaa mieltä, ei se paha oo jos puolta kiloa ei oo lähteny vaan tärkeempää ois se, että jokapäiväinen herkkujen mättäminen saatas kurii. sillä on pitemmällä tähtäimellä enemmän merkitystä.

Possu Munkki kirjoitti...

No, Possuhan on rangaistu herkkulakolla jo etukäteen ;)