perjantai 13. marraskuuta 2015

Joulukalenteria ja muuta...

Possumunkki kuvasi Osakaisen paketin. Tulikin otettua kuva vahingossa elokuvamuodossa. :) Tässä se ei taida näkyä elokuvana, mahtaako Possun koneellakaan? Mutta kuinka mahtavia seikkailuja mahtaisikaan Osakaisen sukat, kirja, Angry Birds-Possu, kortin Possu ja villasukat elokuvassa kokea?! Osakaisen villasukat lienee taikasukat, jotka jalassa Possu muuttuu Angry Birdsiksi ja pystyy vaikka lentämään!!
Kiitoksia paketista! :) Se piristi, etenkin, kun Possulla oli niin kamalan huono päivä eilen. Sen huonon päivän rippeet tuntui vielä tänäänkin, vaikka tänään Possu pystyi iltaa kohden vähitellen jo nauramaankin eilisille ikävyyksille. Ja sai jo myötätuntoakin monilta. Eilen pelkkää naputusta ja syyttelyä.. Tänään ei saa moittia Possua, eikä murista, eikä viuhtoa hännällä, vaikka Possu söikin Hesellä kerrosaterian ja lisäksi 2 suklaapatukkaa. Possu on saanut jo niin paljon moitetta ihan muista asioista. Ja päivä oli taas sellainen, ettei Possu päässyt oikein syömään työpaikalla, koska oli siellä yksin. Siksi Possu repsahti illalla.

Mutta Possu huomaa, että täällä on taas järjestelty Possulta kysymättä ;) ties mitä liikuntajoulukalentereita Possun pään menoksi. Siitäkin huolimatta, vaikka Possu on sanonut, että liikkuu jo paljon... Ainakin sohvan ja jääkaapin väliä ;)

Edellisen postauksen kommenteista :
"Osakainen :Eka luukku löytyy blogistani, kuka ehtii varata 2. päivän.
12. marraskuuta 2015 klo 20.47
Poista
Anonyymi sorvatar sanoi...
Toinen luukku olisi uimahalli-käynti, mutta sen voi siirtää mihin luukkuun tahansa, jos päivä ei onnistu.


Vaihtoehto toiselle päivälle on mikä tahansa liikunta, joka kestää vähintään 30min.


Tämä kalenteri alkaa täällä jo täyttyä, hups vaan..."

No, ei kai sille mitään mahda. Senkus alatte sit muutkin keksiä luukkuja! Ja mikähän luukku siellä Osakaisen blogissa avautuukaan? Se pitää käydä kurkistamassa!6 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Lohduttaako Possua yhtään, että Jagulaarikin söi eilen kaksi suklaapatukkaa? Ja tänään join sitä karamellikaakaota, sen unohdin siellä omassa blogissa mainita?

Eikä ole nyt ainakaan tänään ollenkaan liikuntakalenteriin innostunut luukkuja keksimään, päinvastoin, keksii tekosyitä = syitä millä luistaa jo keksityistä ;)

Jotta otetaas ihan rauhallisesti Possu - kivan paketin olet saanut. Mä täällä jo vähän joulutunnelmaa haen, kuuntelen Jarkko Aholan joululevyjä Spotifysta ;) Ja kudon sukkaa.

Jagulaari kirjoitti...

Ja nyt vasta taas katsoin tuon painopäivityksenkin: LOISTAVAA!!!
Ihan toista maata kuin mun. Mutta mulla on siihenkin tekosyy. Johon toivottavasti saan apua muutaman viikon päästä.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hup vaan ei olla huomattukaan, Possu Munkin paino on laskenut? Me suositellaan sukkapuikojen kilisyttelyä Liikuntakalenteriin... mitä siitä syntyy neule vai musiikia, sen päättää Possu Munkki ihan itse. Iloa kehiin, se tuo hyvää oloa.

Anonyymi kirjoitti...

Suklaata ja silmäniskuja -päivä.

Aamulla avataan vapaavalintainen konvehtirasia. Saa syödä niin monta konvehtia kuin haluaa, mutta ennen jokaista konvehtia on iskettävä silmää.

Osakainen kirjoitti...

Sinun kannattaa nyt ahkerasti täyttää kalenterinluukkuja omilla suosikeilla. Sorvatar on jotain aika tiukkoja jo laittanut. Minä kyllä täytän kaikki tyhjäksi jäävät ennen joulukuuta.
Onnea tiputuksesta.

Possu Munkki kirjoitti...

Noo, Possun paino nyt vaihtelee plusmiinus 2 kiloa koko ajan. Ei voi hurrata.

Possu on sen verran hidas sukkapuikkojen kilisyttäjä, että yhdessä päivässä ei ehdi saada kyllä valmiiksi, kuin silmukat puikoille.

Anonyymin esitys on erinomainen siksi viimeiseksi eli Jouluaaton 24.12. luukuksi.

Mitäs jos näitä ehdotuksia tulee nyt kaksinkertainen määrä, kun niitä satelee sekä Possun että Osakaisen blogiin?? Ehkä on parempi, että ehdotatte niitä suoraan Osakaiselle. Osakainen voi sitten koota kalenterin ja jakaa halukkaille, sekä Possulle joka ei oo ees ilmaissut halukkuuttaan mukaan ;) (Säästyy Possu sitten siltäkin vaivalta, että pitäis koota kaikki yhteen kalenteriksi)