tiistai 27. lokakuuta 2015

Toinen herkuton päivä

Tähän päivään ois Jagulaarin lisäksi Osakainenkin tyytyväinen ;)

Aamulla kotona : kahvia ja ruisleipää juustopäällysteellä

Töissä aamulla : Sama kuin edellä

Töissä (tai siis työpaikan vieressä) ruuaksi : JAUHELIHAKEITTOA, maitoa, leipää, jälkkäriks kahvia

Iltapäivällä töissä : Kahvia

Kotimatkalla Possu kävi kaupassa ja osti palvaamosta rasvatonta kinkkua, kaupasta OMENOITA, TOMAATTIA (tästä tykkää emäntä ja isäntäkin), viiliä, maitoa, ruisleipää. Näin terveellisiä osti, vaikka oikeestaan tässä vaiheessa teki mieli PULLAA.

Ja kotona noin kello 17 Possu söi leipää, jossa oli päällä oivariinia, sitä palvaamon hyvää kinkkua, juustoa, tomaattia.

Nyt vois ottaa vielä marjoja sulamaan iltapalaksi viilin kans.

Klo 22 :Iltapalaksi viiliä mansikoiden ja myslin kera
Merkillinen juttu muuten, että ilman herkkuja ollessa, Possun alkaa tehdä mieli viiliä. Mistähän johtuu?

Eiks mennyki tosi hyvin?  :)

Kyllä Jagulaari nyt varmaan on hyvin tyytyväinen Possuun. Niin tyytyväinen, että uskaltaiskohan sitä kysyä... kysyä, että :

- Jagulaari? Kun Possu on ollut nyt 2 päivää näin kiltti ja kokonaan ilman herkkuja, niin... kun huomenna ois yks koulutuspäivä, ja jos siellä tarjotaan kahvin kans pullaa.... , niin saisko Possu ottaa yhden? (varovainen katse Jagulaariin - suuttuukohan se?) Kun se on oikeestaan vähän niinku työnanatajan varojen haaskausta, jos jättää syömättä itselleen varatun Pullan koulutyksessa...

Että mitenkä ois :)


7 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Vastaan Jagulaarin puolesta, ET saa. Kuule sie possu, ei toi noin mee, et rupeet tekee "kauppaa" ittes/meiän kanssa. Nyt tsemppaat 2 viikkoo kiltisti, sä pystyt siihen!

Anonyymi kirjoitti...

kaks päivää menny ja nyt jo vingutaa pullaa.. skarppaa hyvä nainen kuten oot tehny tähä asti.

Anonyymi kirjoitti...

En olisi uskonut, että Possumunkki pystyy edes yhteen herkuttomaan päivään. Vielä suurempi yllätys oli toinen herkuton päivä.

Yllättävää on myös, että täällä ei tarjotakaan ratkaisuksi luonnossa lepäilyä ja linnunlaulua, vaan patistetaan Possumunkkia kieltäytymään kokouspullasta!

Sitä en kuitenkaan usko, että Possumunkki pysyy kolmantena päivän kieltäytymään kokouspullasta. Se nautitaan silmäniskun kera, ja kun on kerran sorruttu, sitten voidaankin herkutella oikein kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Pulla ei mee hukkaa kun levittää hyvää mieltä muille ja käskee joitteki pistää pullan puokkii. Saat illalla vielä nukutuks ku ei tarvi miettiä et meneekö johtaja konkkaan pullan takia.

Possu Munkki kirjoitti...

Pah, kunhan pilailin! En koskis pullaan pitkällä tikullakaan! Sitäpaitsi ei näin lama-aikana mitään pullaa varmaan ees tarjotakaan. Kaljupääkahvit vain ;P

Jagulaari kirjoitti...

Oikein Possu - ei pullaa, ei vaikka eteen laitettais. Sanot vaikka, että sulla epäillään aikuisiän diabetestä, ja sun pitää nyt olla kaks viikkoa syömättä sokeria, että voidaan mitata sokeriarvot :D Se menee varmasti läpi.

Ja työnantajan moka - mitäs aina tarjoavat pullaa jokaisessa koulutuksessa ja kokouksessa! Tarjoaisivat joskus hedelmiä - oikeasti. Osallistujissahan voi olla esim. keliaakikoita, jotka ei voi syödä sitä tavan pullaa, eikä niitä varmastikaan ole otettu huomioon.

OON YLPEE SUSTA JA TOIVOTAN TSEMPPIÄ HUOMISELLE!PIDÄ TOI LINJA HUOMENNAKIN!

Osakainen kirjoitti...

Keitto! Hieno juttu!