tiistai 13. lokakuuta 2015

Tadaa!

Tadaa! Mitäs sanotte?!POSSU TEKI RUOKAA!!

4 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Kiltti Possu :D *taputtaa olkapäälle karvaisilla tassuillaan* - ja opettelee taas kirjoittamaan..... gggrrrrrrrrr.....

Osakainen kirjoitti...

Olen vaikuttunut! Tätä rataa vain.
Olen tehnyt ihan sinun mieliksi tässä kokeita, jotka eivät ole hyväksi omalle painon kehitykselle, mutta ihan sinun takiasi uhraudun. Leivästä tulee ähky, joka menee nopeasti pois ja sitten pitäisi taas syödä. Proteiinista tulee kylläinen olo vähän viiveellä, mutta sitten ei tarvitse pitkään aikaan syödä. Tänään en enää osta leipää vaan siirryn kiltisti rahka-raejuusto-marja-kasvis-kana-kala-linjalle... tai ainakin huomenna ... tai viimeistään torstaina, kun on tilipäivä ja voin taas ostaa noita rahkoja-raejuustoja-kasviksia-kanoja-kaloja. Marjoja on vielä pakkasessa.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hmmm. herkullista Kotiruokaa, hyvä Possu Munkki! Jääkaappiin ja pakastimeen voi tehdä kerralla muutaman aterian valmiiksi, on mistä ottaa kun nälkä tulee. Mekin käytämme näitä alumiinivuokia annoslaatikoihin, muutoin paistamme isossa vuoassa. Salaatinkin tekee nopeasti ja sitruunamehu, öljytilkka ja pikkulusikka sulatettua hunajaa sekoitettuna toimivat salaatinkastikkeena tai vaihtoehtoisesti puolukat, raejuusto, jokin hedelmä raasteena tuovat kosteutta terveellisesti ja helposti. Kaaliraaste ja tilli...Eipä tee mieli mitään lisäainepommeja, joita kutsutaan karkeikski,pipareiksi jne. Eihän? Kannustammaé siis Possu Munkkia jatkamaan ihanaa kokkaustaan ja raportoimaan meille, kuinka hänen Hyvä Olonsa kehittyy tämän uuden tavan myöstä!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu on hyvin otettu kaikkien kehuista :) Osakaiselle kommentti, että Possulle ei tuu koskaan ähky leivästä. Pikemminkin siitä jää aina vähän nälkä. Oikeasta ruuasta tulee ähky koko loppupäiväksi.. Ja Possullakin on torstaina palkkapäivä eikä sitä ennen oo oikein rahaa täydentää varastoja. Kaikki on lopuillaan, pesuaineet ja ruuat...

Emäntä ja isäntä lienee huomanneet, että Possu on vähän nirso ruokien suhteen. Possu ei tykkää pakastetusta ruuasta. Ja kyllästyykin äkkiä syömään aina samaa. Siks just tollanen 2 perunasta tehty kahden kerran annos on paras. Tosin jauheliha oli kyllä pakkasesta. sitä voi paistaa isomman erän ja pakastaa loput valmiiksi pitsan päälle tai jotain ruokaa varten..