keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Synttäreitä

Possu on ollut 3 päivää hiljaa, mutta ei vaiennut. Yllätys, yllätys... synttäreitä viettämässä tietenkin!Hilma-tädin 81-v synttäreitä. Ihan hiljaisesti vaan, kun ei mitään pyöreitä vietetty, mutta pari ihmistä kävi ja Possu teki kakkua, sekä söi tietty itsekin.

Mitäs tähän sanoo anonyymi? ;P

Osakaiselle ilouutinen, että Hilma-tädin luona ollessa tuli tehtyä ruokaa säännöllisesti ja syötyä itsekin. Että Possu toteutti jo sitä "enemmän ruokaa, vaikka herkuttelisikin samalla." Ja ihan Osakaisen mieliksi Possu osti tänään vielä iltapalaksi grillatun broilerin rintapalan. Saikin illalla jo puoleen hintaan ja maksoi pelkän euron!

Mutta ehkä kuitenkaan Possu ei tohdi huomenna itseään punnita.

Ja Emännälle ja Isännälle ; Possu on kyllä ulkoillut kauniissa syysilmassa.
8 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hyvä Possu Munkki ja paljon onnea Hilma-tädille! Kunnolliset ateriat ja reipas ulkoilu ovat ihan tavallista, terveellistä elämää ja tuovat iloa arkeen. Painokin pysyy kuosissa...

Jagulaari kirjoitti...

Hirmuisen paljon onnea Hilma-tädille!

Mulla on nyt jäänyt se herkutteluvaihde päälle ja unohdin, oikeasti unohdin!, käydä maanantaina puntarilla, kun kiireellä lähdin labraan verikokeisiin. Samoin unohdin perjantaina, kun oli niin paljon tekemistä sille päivälle, meinasi jo aikataulut pettää :D Mutta kyllä sen taas saan pakille, kun oikein yritän.

Possu Munkki kirjoitti...

Hyvä, mäkin voin siis huomenna unohtaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

;))) voi huoh, jos herkuttelu oiski sellasta spesiaalia, että sitä tapahtuu vain synttäreillä ja juhlissa niin mitä väliä? antaa palaa vaan. mutta kun se herkuttelu ei oo mitään spesiaalia vaan ilmeisesti jokasen päivän kohokohta niin mitäpä tähän nyt osais sanoa. "söit eilen kakkua synttäreillä, no sehän on ihan suotavaa, meinasitko olla tänään ilman mitään ylimääräistä?"

ja jos painoa ei tohdi laittaa, niin ilmeisesti metodi on nyt se, että kuukausi herkutellen ja pari kitupäivää tai kokonainen kituviikko sitten loppuun. hienoa!

Possu Munkki kirjoitti...

Paino on luettavissa listasta ;P

Anonyymi kirjoitti...

MItäkö tähän sanoo Anonyymi?

Anonyymi ennustaa:

Lokakuun lopun kitukuuri ei enää onnistu, kun kiinni kurottavaa on niin paljon.

Uusi alku marraskuussa.

Marraskuun lopussakaan ei kitukuuri onnistu.

Possumunkki päättää pitää taukoa ja aloittaa uudelleen heti ensi vuoden alussa, kun on joulukin tulossa.

Sitten Possumunkki lisää pienen tauon jälkeen, silmäniskun kera, että loppiaisen jälkeen sittenkin, kun uutenavuotena ei voi kieltäytyä herkuista, ja niitä syödään loppiaiseen saakka, kun ei raaski poiskaan heittää.

Osakainen kirjoitti...

Onnea Hilma-tätille! ja kiitos, kun olet ottanut neuvoista vaarin ja syönyt kunnon ruokaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Osakainen, eipä kestä! ;)