keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Se kokouspullapäivän menu ;))

Arvaukset tasoissa (kts edellinen postaus) ; yksi puolesta, yksi vastaan ja yksi ympäripyöreä mietintä, josta ei saa selvää, kumpaa veikkaa. Anonyymi odotti silmäniskua, joten niitä tulee nyt ;)  ;)  ;)

Itse päivä meni näin :

Possumunkki heräsi puoli seitsemältä johonkin ihmeelliseen ääneen... Mikä häiritsee parhainta uniaikaa? Herätyskellopa tietenkin! Possu nousi ylös ja meni vessaan, nin alkoi soida toinen herätyskello... Ei mitään mahkuja nukahtaa uudelleen. Siispä Possu keitti kahvia. Ja...

- Söi aamupalaksi 2 juustoleipää ja 2 kuppia kahvia.

Tänään Possu lähti linja-autolla, koska suunta oli kaupunkiin ja sinne on kätevämpi mennä linja-autolla. Eipä tarvinnut raaputella pakkasaamun jäitä autonlasista, ei ajella aamuruuhkassa eikä murehtia parkkipaikan löytämisestä. Kuljetus melkein ovelta ovelle.

Koulutuspaikassa oli tietysti aamukahvi odottamassa. Possumunkki meni kahvijonoon ja valmistautui torjumaan pullan, mutta yllätyksekseen huomasi, että ..... Kahvipöydässä ei ollutkaan pullaa, vaan olipa croissantteja, joissa oli täytteenä juustoa, salaattia, kurkkua ja tomaattia!!

- Possumunkki söi siis toiseksi aamupalaksi sen juusto-salaatti-croissantin ja kupin kahvia.

- Ruokana oli kalakeittoa, leipää, salaattia, vettä, kahvia

Tähän asti oli siis selvitty, mutta vielä oli edessä iltapäiväkahvi. Ja sen kanssa todennäköisesti olisi sitä pullaa! 

Possumunkki keräsi tahdonlujuutta.

Kahvikärry saapui. Mutta kun Possu näki pullat, Possu olisi voinut vaikka nauraa. Ne oli nimittäin kaupan pahoja rahkapullia, joita Possu ei voi muutenkaan sietää. Kieltäytyminen oli siis helppoa. Gluteenittoman tarjoilun kääretorttupalan Possu olisi voinut ottaakin, mutta niitä oli rajallinen määrä, joten ei olisi voinut ottaakaan. (Se edellisen postauksen pullakuva oli siis huijusta. Ei ollut kuvan pullia tarjolla, vaan kuva oli napattu Possun vanhoista arkistoista.)

Possu selvisi kuin selvisikin siis koulutuspäivästä pullatta.

Kotiin päästyä Possu oli taas hirmuisen nälkäinen ja söi peräti 4 ruispalaa. (oivariini, juusto, suolakurkku) Ja illalla vielä viilin sekä mansikoita.

Nyt on takana peräti (vasta!) päivää ilman makeita.


11 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Mä oon niin ylpee susta!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos. Sietää ollakin ;)

Jagulaari kirjoitti...

Sanattomana totean vain saman kuin Laskiainen: oon niin ylpeä susta!

Eikö joku ole joskus sanonut, että kolmas päivä on pahin? Eli loppuviikko menee jo vanhalla rutiinilla? Me niin selvitään tästä!

Possu Munkki kirjoitti...

En oo kuullu sanontaa. pelkään, että neljäs päivä voi olla pahin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kolmas päivä ilman herkkuja? En olisi ikinä uskonut. Taitaa olla Possumunkin ennätys.

Anonyymi kirjoitti...

must tuntuu et sun kantsis ihan kirjottaa et miltä tää herkuttomuus on tuntunu? töissä ny ei vissii oo mitää pahoi houkutuksii ollu mut siis millasii fiiliksii esim. kotona puuhastellessa on tullu ku ei voikkaa syödä illal mitää herkkui? sellasta ajatusten jäsentelyä tiiäkkö, vois tsempata ku vähän mietiskelee näitä.

ja vaikka et miltä viikonloppu ilman herkkuja tuntuu ajatuksena, jänskääkö et tuleeko houkutuksii vai meneekö ihan heittämällä jne?

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hurraa Possu Munkki! Me ollaan ylpeitä sinusta ja toivotetaan reipasta, terveellistä viikonloppua ja silmäruokaa...

Anonyymi kirjoitti...

Joko torstaina nähdään kohtalokas silmänisku?

Possu Munkki kirjoitti...

kiitos kehuista. Tässä silmänisku ;) anonyymille. Ja tuohon kirjoittamiseen... en mä tiiä, ei herkuttomuus oikein mitään ajatuksia herätä. Parempi ehkä, kun ei liikoja mieti, jättää vaan herkut kylmästi syömättä ;)

Osakainen kirjoitti...

Kuten edellä sanoin (siis lukematta tätä, kun säntillisenä ihmisenä luin edellisestä käynnistä lähtien aikajärjestyksessä kaikki postaukset)ilman muuta jätit herkut sikseen. Ja tiedän, että loputkin herkuttomat menee herkuttomina. Mutta josko vähän suunnittelisit, mitä teet, kun tämä lakko, eli siis väliaikainen tilanne, loppuu. Josko miettisit jotain pitkäntähtäimen suunnitelmaa. Lakot on helppoja, mutta miten sitä päivästä toiseen saisi ruokailunsa pysymään kuosissa. Olisin varmaan lähtenyt lakkoon mukaan, mutta kun en ole täällä käynyt niin onneksi jäi väliin. On tässä ollut kaikenlaista juhlaa ja ystävä tapaamista ja kappas vain, paino on taas nousussa...

Possu Munkki kirjoitti...

Pitkäntähtäimen suunnitelmana Possu voisi yrittää siirtyä totaalikieltäytymisestä herkkujen kohtuukäyttäjäksi. ;)