torstai 8. lokakuuta 2015

Revontulia

Eilen on kuulemma nähty upeita revontulia. Kuka näki, kuka ei! Possu ei ainakaan nähnyt. Eikä nähnyt tänäänkään, vaikka kävi vielä just äsken suihkun jälkeen tukka märkänä ja liian vähissä vaatteissa taivaalle tiirailemassa. Näkyi vain kirkas tähtitaivas. Ja koiranulkoiluttaja puhisevine ja Possua haukkuvine koirineen. Nyt Possu on ihan jäässä!

Ma-ke tuli syötyä säännöllisesti ja paljon, tänään epäsäännöllisesti ja vähän. Kyllä Possu tietää, että Possun ongelma on suunnittelemattomuus näissä ruoka-asioissa. Possu syö sillon kun muistaa ja on nälkä, ja yleensä se nälkä on lopulta suuri. Päivät vaan tahtoo olla niin touhua täynnä, ettei oikein saa aikaiseksi säännöllisiä ruoka-aikoja. Ja ruuanlaitto on niin tylsääkin, että jos on aikaa, sen käyttää mieluummin johonkin muuhun. Tänäänkin Possu suunnitteli keittävänsä oikein aamupuuron ennen iltavuoroon lähtöä, mutta aika kuluikin aamukahvin ääressä, eikä viittiny, eikä tehny mielikään.

Tän päivän syömiset meni näin :

Aamulla : Kahvia ja juustoruisleipää

Ennen töihin menoa Possu poikkesi torilla ja osti pienen palan savukalaa, pienen pussin omenoita ja 3 pullaa.

Töissä : Pullakahvit työkavereitten kans (yksi pulla naiseen). Pullia kehuttiin. Melkein olis tehny mieli väittää itse leiponeensa ne, mutta Possu kertoi kuitenkin totuudenmukaisesti ostaneensa ne torilta. Ja tänne selittelyksi, että ne oli oikeastaan terveyspullia, koska niissä oli käytetty sokerin sijaan hunajaa!!

Töissä iltapäivällä : Puolet kalapalasta, ruispala, salaattia, Vichyvettä

Illan mittaan muutama omena. Pari kaurakeksiä.

Illalla vielä jumpan jälkeen kotona 4 ruispalaa, päällä juustoa ja kurkkua, lasi maitoa. Oli aika nälkä.
Ei nyt taaskaan menny ihan niinku Strömssössä, mutta ei tossa nyt ihan kauheesti epäterveellisyyksiäkään ollu. Vai mitä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksi pulla ja pari kaurakeksiä on ihan kohtuullista, ja nyt tulee kunniamaininta kurkusta ja salaatista.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kala kaunisna pitävi, veden vilja virkeänä! Omenat on syksyn terveellistä herkkua. Selvästi suuntana on terveelliset elämäntavat... ihan tähtien katselua myöten. Hienoa Possu Munkki!

sorvatar kirjoitti...

Siniset sohvalaiset ovat ihanan runollisia kommenteissaan... Tästä on todella tullut kommenttiblogi. Possumunkki on saanut meihin virtaa ja tunnelmaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Hyvä