sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Retkipäivä

Tänään tuli metsäretkeiltyä, ja nuotion ääressä syötyä taas vähän vaikka mitä. Mutta tiedoksi, että söin aamupäivällä ennen lähtöä ihan kunnon ruokaakin!! (eli tuli syötyä vielä enemmän ;P )

Päivän menu siis :

Aamulla kahvia ja juustoleipää

Päivällä jauhelihakastiketta ja 2 perunaa

Retkellä nuotion ääressä  tietysti makkara, limsaa, juustosämpylä. Kahvia, 2 palaa kääretorttua (retkikaveri oli varannut 2 palaa mieheen, niin piti syödä) , puolikas Dajmia, Kismet, viinirypäleitä

Kotiin tultua jäätelötuutti

Illalla eli just äsken 2 ruispalaa juustolla ja lasi maitoa.


No!? Antaa tulla!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt herkutellaan syyllisyyttä tuntematta kuun loppuun ja pidetään sitten parin päivän kitukuuri, kun se herkuttelu on kuitenkin se jokapäiväisen elämän kantava voima ja jaksamisen lähde, eikä siitä voi kieltäytyä, kun joku kuitenkin aina pahastuu tai katsoo pahalla. Ja on ihan ymmärrettävää, että aikuinen ihminen ei selviä ilman herkkuja.

Anonyymi kirjoitti...

aatella mitkä hyödyt oisit saanu tosta retkestä, liikuntaa ja raitista ilmaa jos oisit jättäny syömiset vaikka siihen makkaraan ja juustosämpylään. no raitista ilmaa sai kyllä mutta muu hyöty hävis.

heititte vissii kuljetusrasiat nuotioon heti kun perille pääsitte, koska niitä kääretorttuja ei voinu ilmeisesti syödä vaan yhtä ja kuljettaa toisen kotiin vaikka säästöön? rankkaa. eiku nii joo, kaveri ois loukkaantunu, sori.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hyvä Possu Munkki, olet Aikuinen ja Itsenäinen Nainen ja siis Oikeasti päätät ihan itse mitä syöt! Työtoverini totesi tänään, että maanantaina on aina uusi alku, JOTEN uusi alku Sinullekin! Tsemppiä valintoihin ja reipasta liikuntaa ja raitista ilmaa, ne auttavat.

Anonyymi kirjoitti...

no mut just edellisessä postauksessa pyydettiin käskemään lopettamaan? tottakai kaikki päättävät viime kädessä itse mitä syövät, mutta sitten ei pidä inistä kun paino ei putoa kun ei ole valmis sen eteen mitään tekemäänkään.

Osakainen kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta kyselen, oletko ajatellut miten monta paastopäivää pitää ennen seuraavaa puolen kilon tavoitetta ;) Herkuttelusta sanoisin samaa kuin ennenkin, että jos kerran herkuttelet, niin herkuttele sitten hyvällä omallatunnolla ja nauttien. Ja kun kerran aloin toistaa itseäni, niin kyllä sinun pitäisi syödä enemmän, paljon, paljon enemmän. Varmaan niitä kaloreita tulee tuollakin tavalla tarpeeksi, mutta kun ihminen tarvitsee kaikenlaista muutakin esim. vitamiineja, hivenaineita, proteiineja, hyvää rasvaa, kuituja. Mieluummin kolminkertaista kunnon ruoan määrä ja syö entiseen tahtiin herkkuja. Veikkaan, että laihdut enemmän sillä tyylillä vaikka kaloreita tulee enemmän. Kokeilepa huviksesi pari viikkoa, kun tässä on aikaa siihen seuraavaan paastokauteen.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tarkemmin ajattelee, Possumunkin vapaa-aikakin rakentuu herkuttelun ympärille. Uimahallilla tai jumpassa käynti huipentuu siihen, että käydään silmää iskien Hesellä tai karkkitukussa, ulkoiluretkillä syödään silmää iskien herkkuja ja kaikkien kyläilyjen ja tapaamisten kohokohtana on herkuttelu.