perjantai 23. lokakuuta 2015

Perjantain popsimiset

Aamulla : kahvia ja juustoleipää

Töissä : aamukahvin kanssa muffinsi ja suklaakeksi

Töissä : toiset kahvit vohvelien kans

Töissä päivällä : se eiliseltä jäänyt puolikas Prisman savukalapatonkia, maitoa

Töissä iltapäivällä : broilerisalaattia

Kotona illalla kylpyläuinnin jälkeen : pussillinen irtokarkkeja, 2 juustoruisleipää ja maitoa

19 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Tervehdys Possu :D
Jagulaari on palannut reissuiltansa (ja unohtanut näemmä suomen kielen, vaikkei juuri kiäliä puhunutkaan ;) joten älä välitä kirjoitusvirheistä, edelleenkään).

Täällähän käynyt... noh... oli kiva lukea miten blogisi on saanut alkunsa, sillä ihan alusta asti en ollut mukana, vaikka aika kauan ollaan tätä projektia yhdessä hoideltukin.

Anonyymit on kadonneet; vain Osakaiselta ja Siniseltä sohvalta on tullut kommentteja - onko Anonyymit pahoittaneet mielensä?

Me yritettiin Siskon kanssa viime viikolla elää siivosti ja se onnistuikin synttäreihin asti hyvin. Synttäripäivänä syötiin kakkua ja kakkua ja kakkua. Varsinainen synttärikakkua oli niin übermakea, että varmasti on asiaa hammaslääkärille kohta :) Mutta sankari oli innoissaan ja se on pääasia! Muuten päivä meni tuliaisruisleivillä. Seuraavana päivänä käytiin kaupungilla ja etsittiin ruokapaikkaa: eteen tuli jälkiruokapaikka jossa Sisko oli aina halunnut käydä, joten todettiin, ettei ole väliä syökö ensin jälki- vai eturuuan. Arvaat lopputuloksen :)
Kiivejä, mansikoita, banaania, ananasta - kuulostaa ihan terveelliseltä, eikö? Alla vohveli, ei paha, eihän? Mutta. Päällä VALKOSUKLAATA! Ja kaveriksi kaksi palloa banaanijäätelöä! Riitti kyllä päivän lounaaksi :)
Kotiin päästyämme äiti teki lihamakaronilaatikkoa (vävypojan herkkua) ja jälkiruuaksi edellispäivältä jäänyttä synttärikakkua!

Että semmoinen terveellinen viikko meillä Siskon kanssa :D :D

Mutta kyllä äiti piti huolen siitä, että söin aamupuuron ja lanko siitä, että söin hedelmiäkin - Englannissa hedelmät on PALJON halvempia kuin meillä!

MUTTA NYT KUULE POSSU: Nyt on taas ainakin Jagulaari herkutellut sen verran, että ainoastaan energiapatukoita löytyy laukunpohjalta hätävaraksi - nimenomaan hätävaraksi! - ja muuten jää herkut kauppaan. Vain hedelmiä. Sisko ja lanko opettivat, että esim. omenat valmiiksi viipaleiksi kulhoon viinirypäleiden kera; kiva napostella ja ihan kuin karkkia.

Lopetetaanko siis karkin ja keksien (kakkujen) syönti vaikkapa aluksi kahdeksi viikoksi? Voit siis hyvin käyttää mua hyvänä syynä kieltäytymisellä? Ja aika alkaa ÄN YY TEE NYT.

Jagulaari vaikenee tällä kertaa, että muidenkin kommentit mahtuu tänne ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Hedelmävälipalat, juustopalat, kuivatut hedelmät, pähkinät ja mantelit sekä tietysti kotimaiset pakastemarjat, näitä suosittelemme Possu Munkille herkuiksi. Ihan vaan siis suosittelemme, totuushan on, että päätös on Possu Munkin oma. Toivotamme kivaa viikonloppua, rentoutumista ja iloa tuottavaa puuhaamista! JA me luotamme, että paino laskee...

Anonyymi kirjoitti...

Ite ainakin luen edelleen, muttei huvita kommentoida kun mistään neuvoista ei ole mitään hyötyä. Jos täällä laihdutus on puoliksi läppää niin ei jaksa jaella läpällä neuvojakaan :D

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaari, älä viitti, kun mä just pupellan tässä leivonaisia....! Mutta tervetuloa kotiin!!

Kiitos luottamuksesta Sohvan väki!

Ja anonyymille ihmettelevä ilme, sillä ainahan mä oon noudattanu täällä kaikkien antamia ohjeita! Mitä läpällä laihduttamiseen tulee, niin sanontakin kuuluu, että "ei niin pientä pilaa, ettei totta toinen puoli!"

Jagulaari kirjoitti...

Mä tiedän saavani sapiskaa sun ohella, mutta hyvä on HUOMENNA sitten - koska kaikki laihdutuskuurit alkaa huomenna, eikö? Ja koska mä olen oppinut näiden vuosien varrella jo tuntemaan sut, niin sulla on joku jemma jossain ;), niin mä annan sulle armon aikaa huomisen: kutsun jonkun ystävän tai ystäviä kylään avuksi ja tuhoatte ne loputkin herkut yhdessä ja VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA.

SOVITTU? KÄTTÄ PÄÄLLE, POSSU?

PS. En tuonut reissusta yhtään karkkia enkä muuta syötävää. Pöllöjuomalasin toin itselleni.

Possu Munkki kirjoitti...

Just täytin pakkasen vierasvaralla... ja jätin vähän huomiseks itelléki pullaa. Mut kyllä ne siellä pakkasessa säilyy. Possu ei yleensä tykkää oikein mistään pakastetusta. Maanantaina alkaa. (Paits töissä saa syödä, jos tarjotaan)

Jagulaari kirjoitti...

Possu :) Enkö mä just sanonut, että nyt voit käyttää mua (teko)syynä kieltäytymiseen :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Ilman muuta täytyy syödä herkkuja, jos töissä tarjotaan. Maanantaina, huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa, ensi vuonna. Ja sunnuntaipulla. No mutta, ihailtavan kärsivällisiä ovat ihmiset täällä... Että ei muuta kuin luonnossa lepäilyä ja linnunlaulua, kyllä se siitä.

Possu Munkki kirjoitti...

Että on hyvää aamukahvipullaa. Maista sääki Anonyymi!

Anonyymi kirjoitti...

Muista santsata! Kun eihän niitä pullia voi takaisin pakkasenkaan laittaa. Illalla sitten heseateria ja karkkitukun kautta kotiin ja huoltiksella vielä silmänisku ja suklaapatukka.

Possu Munkki kirjoitti...

Ei nää ollu pakkasesta. Jätin tarkotuksella täksi päiväksi vähän tuoretta.

Jagulaari kirjoitti...

Tuoreena ne pullat tietty pitääkin syödä - kuka nyt vanhaa pullaa syö ;)

Ja pakkohan täällä on olla niitäkin, jotka ymmärtää, kun niitä jotka ei.

Mutta huomenna Possu, huomenna! Ilman tekosyitä. Oot vastuussa MULLE!

Anonyymi kirjoitti...

Mut töissä on pakko ottaa, kun tarjotaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Arvatkaas, mitä kauppoihin on tullu!

- JOULUSUKLAAT!!!

Jagulaari kirjoitti...

Kävelet joulusuklaiden ohi :D Ne on siellä vielä kahden viikon päästäkin ;) Usko mua, nyt et luista tästä. Nyt pysyt lujana, jooko?

Anonyymi kirjoitti...

JOS TÖISSÄ TARJOTAAN, ON PAKKO OTTAA.

Possu Munkki kirjoitti...

Niin on, mut onneks sentään Possu ei oo suklaakaupassa töissä.

Jagulaari kirjoitti...

Voi Possu, voi Possu. Mutta ethän sä voi pettää mua, ethän?

PS. Kuin kiusaa meille tehdäkseen, edellisen kerran robottivarmistus oli "valitse kuvat jotka ovat donitseja" - kohtalokin leikkii.....kohtalollaan, se ei tiedä mitä voi tapahtua jos... ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Haha, viisas robotti!