torstai 29. lokakuuta 2015

Neljäs herkuton päivä

Aamulla : Kahvia ja pari leipää oivariinin ja juuston kera

Päivällä työmatkalla Possu poikkesi syömään : broilerikastiketta, perunoita, leipää, voita, maitoa, monta lajia salaattia. EIKÄ POSSU OTTANUT EDES JÄLKIRUOKA SUKLAAVAAHTOA OLLENKAAN!

Töissä pariin otteeseen kahvia. ekalla tauolla lisänä sämpylä, toisella omena.

Illan mittaan töissä meni jokunen omena

Illalla kotona 3 ruispalaa. Yhdessä leivässä päällä oivariinia, juustoa, kinkkua, ja kahdessa muussa leivässä oivariinia, juustoa, tomaattia, suolakurkkua.

Eli tänäänkään Possu ei syönyt mitään makeita herkkuja. Sen puolesta voitte onnitella! Mutta mites tämä kitukuuri on vaikuttanut painoon...? Hmmm... ja hämmästys ; Possun paino on NOUSSUT kilon viime viikosta! Possu arvelee kyllä nyt, että kyllä Possun elimistö tarvitsee vähän herkkuja. Ettei olisi nyt käynyt niin, että kun ei syö herkkuja, tulee syötyä kaikkea muuta liikaa...!!!

P.S. Possu lähtee viikonlopuksi reissuun, joten seuraava päivitys on odotettavissa vasta siinä sunnuntain-maanantain tienoilla.

6 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Hyvä Possu! Mä itse asiassa tein saman huomion, tuon painon nousun, mutta ei onneksi ihan kiloa ollut noussut. Mutta ei anneta periks, herkuttomuus jatkuu, edelleen. Myös reissussa.

Mulle on tulossa ens viikolla vieraita, ainakin yhtenä päivänä, sille päivälle täytyy miettiä mitä tarjoaa. Sinänsä helppo, kun on keliaakikko, niin voin tarjota vaikka hedelmäsalaattia!

Laiskiainen kirjoitti...

Hyvä possu! Jatka vain samaan tahtiin, niin kyllä se vaaka, jossain vaiheessa kiittää. Mulla on paino tippunut, mutta se johtunee pitkälti viime viikolla hankitun "reissupöhön" katoamisesta.

Tsemppiä viikonloppuun, You can do it!

Anonyymi kirjoitti...

Niin, sillä kahden päivän herkuttelulla viime viikonloppuna ei tietenkään ole mitään tekemistä painnonnousun kanssa.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Nyt älä lannistu, vaaka ei kerro aina totuutta. Jatka vain sinnikkäästi terveellistä elämää, olo kohenee ja ajan mittaan vyötärö kapenee... Käsitöitäkin suosittelemme, rentoutukseen!

Osakainen kirjoitti...

On erittäin hyvä, jos syöt enemmän eli jos herkkulakko näin toimii, jatka sitä. Voisit kyllä osan leivästä korvata ns. "oikealla ruoalla". Soppaa on helppo keittää ja se vain paranee lämmitettäessä. Äläkä sano, ettet halua syödä samaa ruokaa monta päivää peräkkäin kun leipäkin maistuu päivästä toiseen. Tai jos edelleen lisäisit kasviksia.
Tehdään diili: Sinä syöt päivällä yhden aterian ja vielä illaksi keität soppaa. Ei sitä järjettömästi tartte syödä, pieni kupillinen riittää. Sinä saat sitten määrätä minulle jonkin toimivan ruoka- tai liikuntaohjeen. Kättä päälle?

Possu Munkki kirjoitti...

Vieraille voi tosiaan tarjota hedelmäsalaattia tai vaikka hienoja voileipiäkin. Tai salaattia ja patonkia. Itse asiassa ne menee kuin kuumille kiville, kaupaksi paremminkin kuin kakut ja pullat!

Emännän ja isännän kans Possu on kyllä ihan erimieltä käsitöiden rentouttavasta vaikutuksesta. Possu saa pikemminkin niistä stressin ja hermostuksen. ;)

Osakaisen diiliä pitää tarkkaan miettiä... Voi olla, ettei joka päivä kerkee/viitti tehä lämmintä ruokaa ja sit vielä soppaa. (Possu piilottelee kättä selän takana) ;)