keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kymmenen euron ruokakassi

Rahapulainen Possu oli tänään ruokaostoksilla kaupungin Prismassa. Ruokahan maksaa nykyisin järkyttävästi. Possu mietti, mitähän 15 eurolla saisi..? Saisiko mitään hyvää, kun oli kauhea nälkäkin. Samalla Possu mietti huomista ruokalistaa...Nakit on halpoja. Ja ne ois helppo lämmittää työpaikalla ja syödä perunasalaatin kans.. Mutta kaupan perunasalaatti on pahaa. Jos tekiskin sen itse..

Possu punnitsi 2 omenaa. Hinnaksi tuli 30 senttiä. Sitten 1 viili, toiset 30 senttiä. Samasta hyllystä lähti mukaan myös 2 jugurttia, 30 senttiä nekin kappale.Toistaiseksi halpaa. Entäs nakit? Ne on yleensä halpoja, mutta Possun silmät osoivat silti kaikkein kalleimpiin, eli Kivikylän vanhan ajan nakkeihin, mitkä on maukkaampia! Possu laski, että kyllä rahavara riittää 4 euron nakkeihinkin vielä!
Jotain HERKKUA tekis mieli! Siispä tuoretiskille. Täytetyt patongit maksaa 3,30. Halvempaa kuin Subissa! Tuoretiski oli jo sulkeutumassa, joten oli menossa alemyynti. Ystävällinen poika lupasi patongit puoleen hintaan, jos Possu ottaisi ne molemmat. - Iltapalaksi ja aamupalaksi, poika yllytti, ja Possu innostui ne ostamaan! Osti myös viimeisen broilerin rintapalan, joka maksoi vähän yli euron. Raha riitti vielä leipäänkin. Yhteensä 10 euroa ja muutama sentti päälle ja kassillinen ruokaa! Possu häipyi kaupasta hyvin tyytyväisenä. Ja onneks huomenna on tilipäivä. Sitten pitää täydentää myös pesuainevarastot.

Muuten päivän syömiset meni näin :

Aamulla kahvia ja ruispala oivariinilla

Töissä aamukahvin kera työkaverin tarjoamia suklaakeksejä

Päivällä ruuaksi eilistä jauhelihalaatikkoa, suolakurkkua ja ruispala

Päiväkahvilla suklaakeksi

Illalla kotona se broilerin rintapala ja täytetty patonki. Näissä patongeissahan on myös kasviksia sisällä, joten ne on vähän kuin subeja..

2 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Miten minulla on koko ajan nälkä vaikka syön koko ajan ja paljon enemmän kuin sinä. Onko sinulla koskaan nälkä vai miten sinä pärjäät noin vähällä?
Minä kävin Lidlissä tankkaamassa vähän ruokaa, mutta tänään on rahaa ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Possu syö karkkia nälkään ;)