lauantai 3. lokakuuta 2015

Käskekää nyt Possun lopettaa herkuttelu...

Takana 2 pieleen mennyttä päivää.

Eilen :

Töissä ruuaksi viereisestä leipomosta ostettu pitsapala

Illalla kyläilemässä valtavan herkkupöydän ääressä

Tänään oli messupäivä. Possu ajatteli olla päivän pelkillä messunäytteillä. Ruokamessuilla kun sai maistiaisia vähän kaikesta. Lakuesittelijälle Possu loi kauneimman hymynsä ja sai joka lakua kaksin kappalein. Tulihan sitä maisteltua ainakin 2 eri lajia puuroa, kasvispataa ja juustoja, salaattejakin. Ja karkkeja!! Niitä Possu santsasi joka paikasta, mistä sai!!Mutta kun just sitä ruokapuolta sai vain pienen lusikallisen, niin nälkähän iltapäivällä jo yllätti. Ja sitten Possu hassasi rahansa pitsapalaan, joka maksoi hävyttömät 5 euroa!! Messujen jälkeen uimaan ja sitten oli taas nälkä, ja tuli haettua iltapalaksi Heseltä vielä juustoateria. Ja jälkkäriks 2 keksiä ja jäätelötuutti.Eiks oo kauheaa?? Käskekää jo Possunn lopettaa mässäily!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt voi herkutella hyvällä omallatunnolla kuun loppuun saakka, ja sitten kahden päivän kitukuuri ennen punnitusta.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna evääksi hernekeittoa, ja reipas lenkki tai uinti johonkin kohtaan, kyllä ne siitä sulavat... Omppuja kannattaa varata kotiin ja töihin.

Anonyymi kirjoitti...

mietinkin, että koska lähtee lapasesta kun viime päivinä syöny nii olemattoman vähän. söisit joka päivä tasaisesti kunnolla niin todennäköisyys tälläisiin ylilyönteihin pienenisi kummasti.

ja mietin myös samaa kuin eka anonyymi, ei se laihuttaminen toimi oikein niin, että pari päivää ennen punnitusta ollaan kitudieetillä. tai toimii, jos ideana on vain että vaaka näyttää tietyn luvun verran, mutta siitä ei oo sulle itelles mitää hyötyä. paitsi se, että vältyt rangaistuksilta. kehos kiittäis jos pitkin kuukautta se pääsis hiljalleen eroon ylimääräsestä. taitaa vaa olla liian vaikeeta.

Possu Munkki kirjoitti...

Olin koko viikon ennen punnitusta kitudieetillä.

Jagulaari kirjoitti...

Helpottaako, jos kerron, että vähän on keturalleen mennyt viikonloppu mullakin... No, olen kyllä syönyt ihan kunnon ruokaa: aamupalan, lounaan ja päivällisen. Mutta kun olin paikassa jossa sähköt oli poikki 20 tuntia, niin... yhtä lounasta joka jäi kylmäksi muusiksi ja lihapulliksi, tuli paranneltua marja-täytekekseillä ja salmiakilla.

Ja sitten oli ne jälkiruuat tietenkin.

Eikä ravintolassakaan ihan pelkällä vedellä tullut istuttua, vaikkakaan en tämän Riesani takia paljon muuhun yltynytkään. Mutta lasi viiniä muiden seuraksi. Ei kauhean pahasta sekään, mutta kun laskee ne kaikki yhteen niin tuleehan niistä.

Jotta kärsitään taas yhdessä, Possu kulta :D

Possu Munkki kirjoitti...

Hyvä Jagulaari! ;)