keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Itsetyytyväinen olo

Itsetyytyväinen olo.
Ei ehkä niinkään syömisistä, vaan siitä, että Possu sai tänään niin paljon aikaiseksi :

- Hölmöä tai ei, mutta nyt on talvirenkaat alla! Eipä tartte enää aamutuimaan pelätä mustaa jäätä. Ja se rengasasia pyörii mielessä aina kuitenkin stressinä näin syksyllä, kunnes se on suoritettu.

- Samalla reissulla tuli käytyä kuntosalilla.

- Ja sen jälkeen tuli talutettua pyöräkin korjaamolle. Ehkä nyt syksyllä ei enää kauheesti tuu pyöräiltyä, mutta onpa sit kevääksi kunnossa, eikä sitten siirry pyöräilyt tuonnemmaksi ainakaan sillä verukkeella, että kun pyöräkään ei oo kunnossa.

- Ja illalla vielä Possu teki perusteellisen suursiivouksen makkarissa. Hyllyt ja laatikotkin pesty ja niitten taukset ja katot ja kaikki. Sekä käytti ulkona petivaatteet patjoja myöten. Pitäis olla villakoirat pois yöllä yskityttämästä. Muunkin kämpän Possu siivosi, mutta ei yhtä perusteellisesti. ja nyt vielä pyörii pyykkikone.

Syömiset :

Aamulla : kahvia ja pari juustoleipää. Tais mennä pari Dominokeksiäkin.

Päivällä : taas kunnon ateria, koska tuli käytyä ulkona syömässä (tilipäivän lopussa taas syömiset huononee) eli muussia ja lihaa, kotikaljaa, leipää, erilaisia salaatteja

Iltapäivällä : Kahvia ja pari Dominokeksiä, suklaavanukas

noin 16 aikaan 2 juustoruisleipää

Nyt kello käy iltakahdeksaa. ehkä syön vielä jotain. katsotaan.

Klo 20.10 Söin rasiallisen viinirypäleitä

2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Oi, Possu munkki on täynnä Naisenergiaa vai onko hän täynnä Syksyn Ruskaenergiaa? Ihaillen luemme kuinka olet siivonnut kotisi ja saat nyt suloiset unet raikkaassa, puhtaassa kodissa. Meillä siivotaan perjataina, Isännän toimesta ja Emäntä jatkaa työstä tultuaan. Puhdas koti on oikein juhlimisen arvoinen asia ja niinhän Possu munkki juhlikin, Dominokekesejä nauttien.

Possu Munkki kirjoitti...

Kohta alkaakin tulla ne suloiset unet.