sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Hurja Jagulaari

Jagulaari on palannut reissusta kotiin ihan HURJANA...

Nyt se on määrännyt Possun 2 viikoksi herkkulakkoon. :/ Ei kai semmonen voi onnistua. Kun kyllähän sitä ihan vahingossa voi tulla syöneeksi pienen herkkupalan, vaikkei tarkottanu. Omenaa hapuillessa voi käsi lipsahtaa, ja tuleekin laitettua suklaapala suuhun. Kun nyt on niin pimeääkin,

ettei välttämättä näe, mitä ottaa. Huomaa vasta sitten suussa, että olipas jotenkin kummasti ihan kuin suklaata tuo omena, ja sit vasta ku on jo syönyt sen, hoksaa, että sehän olikin suklaapala.  Pikku vahinko. Ihan inhimillinen erehdys. Ja sitten Jagulaari on vihainen Possulle, niisk niisk.

 Possu luo hyvin surullisia ja sääliäkerjääviä katseita ympärilleen, ja ajattelee, että kyllä se Jagulaari varmaan kohta jo heltyy. 

8 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Hyvä Jagulaari pistä Possumunkki ruotuun ! Possumunkki mä lähen sun messiin. Tuollainen herkkulakko tulee tarpeeseen. Hetikö aloitetaan vai huomenna?

Possu Munkki kirjoitti...

Huomenna

Jagulaari kirjoitti...

Olen kiltti ja annan armoa vielä tämän päivän. Aloitetaan huomenna. Suklaat vaihtuu viinirypäleiksi ja pullat omenoiksi. Ja muut herkut muiksi hedelmiksi. Kyllä on Possumunkillakin sen verran itsekuria, että kaksi viikkoa menee heittämällä. Näytät Anonyymeille, että on.

Äsken kysyttiin jäätelöitä.... mitähän seuraavaksi...

Anonyymi kirjoitti...

itse en usko että on kahdelle viikolle kuria :D en usko että edes parille päivälle. saatan olla väärässä, mutta epäilen.

Anonyymi kirjoitti...

EI ONNISTU. Maanantain ensimmäinen kahvitauko voi vielä joten kuten onnistua, mutta viimeistään iltapäivällä työkaveri kaataa väkisin kurkusta alas toscaomenaa ja vaniljajäätelöä.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa jännittämisen aihe tässä on, että mikä on se huomisen herkku. Onko se ihan peruskeksiä kahvin kanssa työpaikalla vai jotain ekstraa, kun sen ensimmäisen sortumisen jälkeen ei oikeastaan ole enää väliä, niin voi ottaa enemmäkin niitä herkkuja.

sorvatar kirjoitti...

Jännäksi menee...

Possu Munkki kirjoitti...

Sitä mäkin vähän pelkään, että työkaveri on leiponut viikonloppuna ja tunkee Possulle pullat kurkkuun...