lauantai 5. syyskuuta 2015

Vaateressiä

Syönnit tähän asti :

Aamulla : 3 kuppia kahvia ja 1 ruispala+sulatejuusto

Päivällä : Kaalijauhelihakeittoa, juustoleipä, maitoa

Ja nyt on ressi päällä, kun Possu on kutsuttu ristiäisiin, eikä keksi mitä pukisi päälle. Toinen ressi lienee illalla, kun luettelen tänne, mitä kaikkea tulikaan syötyä ;)

Juhlat vietetty. Possukin keksi päällepantavaa. Päivänsankari oli suloinen ja tarjoilut hyviä. Ja juhlissahan ei lasketa. Kotiinkin sai vielä herkkupussin, jonka sisältö syötiin uintikaverin kanssa iltahämärissä rannalla. Vesi oli vielä uimalämmintä, vaikka aluksi vähän nipistelikin..

2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Aito naisellinen ongelma tuo pukeutuminen. Ratkaisu nro 1. Olet arvokas vieras, mutta pääosassa on tuo Pikkuinen joka saa nimen ja tietysti hänen Kumminsa. Eli normaalit juhlavaatteet riittävät ja tukka nätisti. Isäntä lisää, että kauniit kengät antavat Naiselle ryhtiä!(Tanssittiin juuri valssia, kun radiosta tuli ja emännällä korkkarit jalassa. Oli siinä isännällä työtä pitää emäntä pystyssä.Tarttee viä harjotella...)2. Ota reipas lenkki, saat ihon hehkumaan ja silmät loistamaan, pue kaunein asu kaapista päällesi ja iloitse juhlasta. (Julia Roberts, tuo filmitähti, suosittelesi näin). 3. Naisen kaunein asuste on aito, sydämellinen hymy. Pikkuinen juhlavieras saa varmasti hymyn huulillesi ja hups, olet kauneimmillasi! Kutsu ristiäisiin on ihana, arvokas lahja. Turha stressata, mene ja nauti!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu selvisi hengissä juhlista ;)