sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Paljon

Paljon herkkuja tuli viikonloppuna syötyä. Mutta siihenhän anonyymikin antoi luvan, sillon kun on vieraita. ;)
Emäntä ja isäntä käskivät ulkoilla ennen vieraan tuloa. Perjantaina oli vähän kökkö keli. Tänään sen sijaan tuli ulkoiltua vieraan kanssa. Ja pidettyä kaupunkipäivää. Markkinoita ja nähtävyyksiä ja aurinkoa ja merituulta, kesäistä säätä, t-paita keliä, väentungosta, ilmaismaistiaisia ja paljon katukävelyä. ;)

Huomenna uusi päivä... Ehkä syömisten puolesta parempi ja terveellisempi....
- Tai sitten ei ;)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Silloin ei lasketa, kun on vieraita. Huomenna alkaa uusi elämä, jos työkaverit ei tarjoo herkkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Ostapas purkkaa eri makuja ja ota käyttöön...Salmiakkipurkka on salmiakkia jne. Kun meinaat ottaa keksin tms.aina ensin mutusta purkkaa. Voisit sopia itsesi kanssa, että yksi herkku päivässä voi olla purkka. Tsemppiä uuteen viikkoon.


Anonyymi kirjoitti...

Ihan turha ehdotella mitään vaihtoehtoja, kun on psyykkinen riippuvuus tiettyihin herkkuihin. Se tarve tyydyttyy vain niillä tietyillä herkuilla eikä niiden syömistä pysty lopettamaan.

Jagulaari kirjoitti...

Älä Possu välitä, herkuttelun puolelle on meinannut mennä täälläkin. Mutta nyt tein kyllä ihan julmasti niin, että otin saamamme rahkapullapitkon ja HEITIN sen roskikseen.
Kyllä, mullekin on opetettu, että ruokaa ei heitetä pois, mutta siinä oli jo viimeinen käyttöpäiväkin mennyt pari päivää sitten ja kun me YRITETÄÄN olla ilman niitä herkkuja, niin jotain ON TEHTÄVÄ.

Osakainen kirjoitti...

Minuahan rupeaa ahdistamaan kaikki nämä kommentit. Ajattelin jaella paljon hyviä neuvoja, mutta jätänkin neuvomiset muille. Suosittelen ajattelemaan tänään jotain muuta kuin syömisiä. Mieti vaikka, pitäiskö minun jatkaa espanjankurssilla vai jättää kesken ennen kunnon alkuakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei sillä tunnu olevan mitään väliä, mitä täällä neuvoo, aina löytyy syy mättämiselle, oli se sitten vieraat (ei lasketa), työkaverit (kieläytyminen noloa, ei lasketa), vapaapäivä tai loma (ei lasketa), viikonloppu (ei lasketa), tai muiden ruokien osalta esimerkillinen päivä nii silloinkaan ei lasketa. asiaa hankaloittaa entisestään kun herkut vaan vahingossa änkee kotiin.

tuntuu ettet edes tosissasi yritä olla ilman herkkuja. rehellisesti sanottuna en usko, että pääset enää 70kiloon ja heikko on usko myös tuohon 80kg tavoitteeseen, kun paino on vuoden aikana vaan noussu 7 kiloa.

saatan olla väärässä ja sulla on ainekset todistaa että myös olen väärässä. tai no, ei sun oikeestaa tarvi mulle todistella yhtään mitään mutta terveytes kannalta näyttäisit ainaki itselles et mätöt ei määrää.

Possu Munkki kirjoitti...

Tottakai Osakaisen pitää jatkaa Espanjankurssilla. Ja puhu nyt vaan suusi puhtaaksi, mitä neuvoja ajattelit Possulle jakaa ;)

Anonyymi lienee seurannut Possua alusta asti, sillä täällä ei oo enää aikoihin puhuttu 70 kilosta mitään. Se on jo aikaa sitten haudattu epärealistisena haaveena...

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo epärealistinen eikä mahdoton, mutta kuulostaa pitkälti siltä, ettet itsekään usko omaan onnistumiseesi. Ottaisit nyt ekaksi tavotteeksi vaikka 87kg ja sitten siitä alaspäin. Jos tämän melkein 10kk kestänyt meno jatkuu, oot ens kesään mennessä satakiloinen enkä usko että sitä haluat. Mutta herkkuja haluat aivan käsittämättömissä määrin joten saa nähä miten käy. Tiiän millasta sokeririippuvuus on eikä siitä oo helppo päästä irti, mutta se ei oo myöskää ylitsepääsemättömän vaikeeta. Ellet tee siitä sellaista.

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaari teki hurjan tempun...paitsi jos viim. käyttöpäivä on mennyt, niin ehkä hyvä heittääkin pois... Muuten vois saada ruikulitaudin.. ja se laihduttaa vain hetkeksi ;)

Jagulaari kirjoitti...

Kyse oli rahkapullan kanssa sekä että. Toisaalta olis, jos olisin sen "ylipäivätyn" pullan syönyt, se olis ehkä jopa auttanut mua :D

Osakaiselle semmoiset terveiset, ettet oo yksin - olin jo kirjoittanut näistä kommenteista, mutta sitten ajattelin, että Possu varmaan osaa pitää puolensa; tietää kyllä että me ollaan täällä yhtenä rintamana puolustamassa jos tarve vaatii. Mutta vähän ahistaa muakin kommentien sävy, asiat kun voi esittää niin monella tavalla. Rajansa se on Possunkin nahan kestolla, sanokaan mun sanoneen.

Uunissa on muuten silakoita, sipulia ja ruokakermaa kahdella kananmunalla. Mitähän siitä tulee? Vielä ei tuoksu miltään.

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaarin menu kuulostaa hyvältä :)

Ja ei huolta, Possua vaan naurattaa, jos lukijat ottaa tän touhun vakavammin kuin Possu itse ;D

Mutta milläs Osakainen saatais taas puhumaan? Pitäähän Osakaisen neuvoa. Auttaisko, jos Possu lupais noudattaa yhden päivän kokonaan kaikkia Osakaisen neuvoja?

Jagulaari kirjoitti...

Nyt meni Jagulaarin kuppi nurin - vaikka olin päättänyt, etten puutu, mutta... liian pienet kupit ;) Vaikka kuppien takia se Puolisko aikaan Jagulaarin huomasikin.....
No joo, se siitä sitten.

Mutta ruuasta tuli hyvää, voin kertoa, suosittelen, jos vaan kalasta tykkää! Ja kyllä se tuoksukin sieltä tuli, en vaan tohkeissani ehtinyt nuuskutella :)

Lupaan olla hiljaa ja kiltisti tästä edes päin, nyt kun sain sanottavani sanottua tuonne uudempaan päivitykseen. En jupise enää, enkä sano mitään. En rupea riitelemään. Mutta ystävän puolta on pidettävä :)