maanantai 28. syyskuuta 2015

Päivän menu ja ostokset

Tänään on taas menny syömiset vähän niin ja näin, tiedän. kun on tullu lennettyä paikasta toiseen.

Aamulla : puuroa, kahvia, sämpylä

Töissä aamukahvin kans juustosämpylä

Töissä ruuaksi hätäseen vähän marjapuuroa

Iltapäivällä ohimennen siepatut 4 karkkia

Kotona : minisämpylä, tomaattia, vähän kurkkua, lasi maitoa...

Mutta kuten huomata voi, tässä ollaan vähän jo menossa tuonne Osakaisen suuntaan. On jo tomaattia ja kurkkua. Itse asiassa Possu kävi tänään Osakaisen listan tiimoilta kaupassa ja osti :

Tadaa! Mitäs sanotte? Siinä on kilon kaalinpää. Sillä tulee jo kasvikset kuitattua, jos sen pistelee kaaliin. Ja on vielä toinen kilo tomaattia ja kurkkua. Ja jos sais illalla aikaseks tehtyy murekkeen, niin siinä ois jo proteeiinitkin valmiina, ja voisin huomenna toteuttaa sen Osakaisen ohjeistaman päivän. Joka kuulosti kyllä ihan rangaistukselta, vaikka muka ei sitä olekaan... toisaalta leipä loppukin just kaapista, joten sen puoleen ei väliä. Työpaikan kaapissa on karjalanpiirakoita, mutta ne voi syödä vaikka sitten punnituspäivän jälkeen ;)

No en enää illalla jaksanu mureketta alkaa tekemään. Teen huomenna. Söin kaapista VIIMEISEN ruisleivän palan, oivariini ja juustotäytteellä sekä lasin maitoa.

4 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Ihania kasviksia, joista voi nauttia salaattina, ja kaalista voi lisäksi tehdä laatikkoa tai muuta ihanaa jauhelihan kera. Pikkuisen tilliä kehiin ja mitä herkkua kaali onkaan, kevyttä ja hyvää. Hyvä Possu Munkki!

Jagulaari kirjoitti...

Kyllä me oltiin tänään reippaita, niin sinä kuin mekin Puoliskon kanssa!

Postipojalle laitoin töitä tänään.

Sinisen sohvan paketti on hukassa - siis täällä meillä kotona :(. Koetan löytää sen huomenna, kun en tänään löytänyt. Ei se voi kaukana olla.

Osakainen kirjoitti...

Odotan innolla päivän ruokalistaa ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Se on nyt päivitetty.