keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Päivä numero 2

Ihanan syksyinen sää. Possu haki auringonkukkia pellolta melkein kaatosateessa. Nyt ne ilahduttavat maljakossa. Ja tuikkuja piti sytytellä kans, sisälle ja ulos. Ja nyt voi käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan jännäriä, sateen ropistessa kattoon. - Heti kun on hoitanut nettivelvollisuutensa, eli päivitellyt täällä syömisiään ;)

Aamulla : Kuppi kahvia ja juustoruisleipä

Aamulla töissä sama sanomalehtien kans ;)

Ruokatauolla torille ostamaan hernekeittoa, tomaattia ja kurkkua. Ja ruuaksi siis hernekeittoa, 1,5 juustoruisleipää ja vettä.

Päiväkahvin kera puolikas siitä lounaalta jääneestä ruispalasta sekä pullan korvikkeeksi paha proteiinipatukka.

Kotona Possu teki kinkku-juusto-makaroni-kurkkusalaattia, naposteli näitä vähän kaikkia sitä tehdessään ja sitten söi vähäsen em. salaattia.

Iltapalaksi 2 ruispalaa, joissa päällä Oivariinia, juustoa, kinkkua, kurkkua ja tomaattia.

Aika hyvin, vai mitä. Makeaa ei mennyt suuhun, paitsi muutama piparminttupastilli, mutta nehän ei olekaan makeita. Ja niitä piti syödä, kun oli ääni käheä. ;)

7 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Hienoa!

anomuumi kirjoitti...

bueno!

Jagulaari kirjoitti...

Suhun verrattuna mä syön kauheesti... :(

Possu Munkki kirjoitti...

Jagulaari ; se "vähän" syöminen onkin ehkä osa mun ongelmaa. Oon laiska tekemään ruokaa. Ja normaalioloissa tulee sitten korvattua aterioita herkuilla. Menee jäätelöä, keksiä, suklaata, karkkia ym... Kesällä en pitänyt päiväkirjaa syömisistä..

Osakainen kirjoitti...

Tämä on parempi päivä kuin edellinen, mutta edelleen voisit lisätä ruokamääriä reippaasti. Mutta hienosti, hienosti olet toiminut.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Reipas Possu Munkki! Salaatti on kiva ruoka ja Auringonkukat ihana silmänruoka, olet oikeilla linjoilla!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos