tiistai 22. syyskuuta 2015

Millähän?

Millähän mä nyt tohdin tunnustaa, että söin eilenkin palan täytekakkua (työkaverin synttärisellaista) ja sit vielä mustikkapullaa iltanuotiolla..?

Mut ehkä vähän lievitystä tuo se, että ruuaksi söinkin päivällä pelkkää salaattia ja maalaisleipää ja jugurtin. Ja illalla olin tosiaan saunomassa ja pulikoimassa. Oli aaltoja ja tähtitaivas yllä. Veden lämpötila oli 14 astetta, ja saunassa ainakin 100! Iltapala nuotion ääressä : 1 makkara, päivällistä salaattia, pala leipää, pieni cokis, viinirypäleitä, persikka sekä yksi mustikkapulla.

Ei mun mielestä kauheen paha menu, vaikka vähän herkkupuolta olikin. Siis ei ainakaan PAHA! ;)

11 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Onpa ollut ihana ilta uimisen ja nuotion sekä saunan kera! Kannattaa nautittujen huolehtia, että liikkuu nautittujen kalorien edestä ja se sitten onkin raskasta! Älä lannistu vaan jatka liikkumista... Suosittelemme musiikin tahtiin jumppaamista tai tanssimista, kotosalla...

Possu Munkki kirjoitti...

Teen sitä mieluummin ryhmäliikuntatunnilla.Siellä se on hauskempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnusta pois, ei tule yllätyksenä. Yllätys olisi, suorastaan järkytys, jos menisi vahingossa päivä ilman herkkuja, mutta sellaista vahinkoa ei pääse sattumaan.

Jagulaari kirjoitti...

Possu Munkin blogiystävänä ja kanssakärsijänä: tuo Anonyymin kommentti on kyllä jo asiaton.
On tullut selväksi, että olet sitä mieltä, ettei Possu Munkin tapa pudottaa painoaan ole sinun mieleesi, mutta nyt voisit kyllä jo lopettaa tuon suoranaisen ilkeilyn ja nätisti sanottuna kettuilun. Sekään kun ei johda mihinkään.
Ei ole mukava lukea tuon sävyisiä kommentteja Anonyymilta - kommentoijalta, joka ei vaivaudu edes "henkilöitymään" nimimerkillä, jos ei omaa blogia omistaisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Asiaton? Possumunkkihan herkuttelee keskimäärin kolme kertaa päivässä hassunhauskojen silmäniskujen kera. Kaikenlaista ehdotetaan, mutta mikään ei käy, kun niitä tiettyjä herkkuja täytyy vain saada. Possumunkin "tapa pudottaa painoaan" on tuonut kymmenen kiloa lisää painoa vuodessa. Minusta on edesvastuutonta kannustaa jatkamaan samalla tiellä.

Anonyymi klo 8.27

sorvatar kirjoitti...

Tämä blogi on kyllä kommenttien puolesta virkistynyt kovasti, niin hyvässä kuin pahassa. Tuntuu, kun aloit kirjata näitä syömisiä ylös, että kommentteja alkoi tulla. Ehkä vähän annoit luvan siihen. Olen pitänyt tätä aina vähän huumoriblogina, ei siis pahalla, mutta tarkoitan, että täällä rennosti naureskellaan kanssasi painonpudotukselle. Ja nautitaan keskustelusta.

Tosin kun paino on noususuunnassa, niin olisihan se hyvä jollain ihme keinolla saada stoppi sille. Mikä se viisasten kivi sitten lienee? Yksi mielenkiintoinen juttu olisi, jos alkaisit mitata vyötärönympärystä. Itselläni on käynyt niin, että paino ei laske, mutta vaatteet mahtuvat paremmin ja sellaisetkin, mistä ei ole nappi aikaisemmin mennyt kiinni. Tämä siis liikuntaa lisäämällä.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Sorvattaren ehdotus liikunnan lisäämisestä otetaan vastaan Sinisellä sohvalla, täällä kaivataan vyörätön kaventumista...Ehkäpä sama toimisi myös Munkki Possulla? Ehdotamme lisäksi, että pienennät niiden herkkujen kokoa, jos et kykene olemaan ilman. Ei tässä kenenkään suu tuohesta ole, mutta kohtuutta tulee noudattaa. Iloisin mielin eteenpäin Possu Munkki ja ryhmäliikuntatunnille!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on toinen anonyymi, joka on ekan nyymin kanssa samaa mieltä. Ei auta nätisti sanominen (mitä te possun kaverit teette) eikä 'asiattomasti' kuten me anonyymit. Mikään ei auta, kaikki herkuttelu on aina 'vahinko', tai sitä ei lasketa tai se on oikeutettu, koska päivä meni muuten hyvin. Hää haluaa, että pidetään jöötä, mutta ei se minusta kuulosta oikein jööltä, jos suurinpiirtein silitetään päätä ja neuvotaan liikunnaksi kukkien kerääminen ja linnunlaulun kuuntelu?

Ei ole minun blogi, ei ole minun murheita, mutta tykkään lueskella paljon blogeja ja tää on yks niistä. Tää on vaan niistä kaikista sellanen, että syitä herkuttelulle löytyy aina. Meneekö se muuten niin, että vain kivoja kommentteja saa sanoa anonyyminä? Mutta jos koittaa jotenkin herätellä, niin voivoi kun ollaan ilkeitä.

Possu Munkki kirjoitti...

Sorvatar, kyllä mulla vaatteetkin on alkanu kiristää....Liikun kyllä aika paljon, että liikunnan puute ei oo ongelma, vaan vääränlainen syöminen rehellisesti myönnettynä.

Possu Munkki kirjoitti...

Ja leikkiähän tää blogi puolittain onkin. Moni lukija tuntuu ottavan tän jutun paljon vakavammin kuin Possu. Tohtisiko tähän lisätä silmäniskun...? ;)Mutta sehän tässä just on tarkoituskin, että lukijat vahtisivat Possun painoa, koska Possulla se tahtoo unohtua.
anonyymin kysymykseen, että Possulla olis mahdollisuus poistaa kaikki epämieluisat kommentit, mutta sitä Possu ei oo kertaakaan tehny. Sana on siis ollut koko ajan vapaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Sohva osui naulan kantaan herkkukoon pienentmisessä. Possu on aina kadehtinut ihmisiä, joilla voi olla vaikka karkkikippo aina olohuoneen pöydällä, ihan kuin koristeena, eikä ota sieltä kuin yhden joskus harvoin...