sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Melkein oikein

Nyt vois kai sanoa, että Possun viikonloppu meni melkein oikein.. ;)
Sieniä Possu ei sentään syönyt, mutta näki yhden sienen ulkona kuitenkin. Sehän on jo melkein sienestämistä, vai mitä? ;)

Sen sijaan Possu söi lauantaina niinkin terveellistä kuin paistettuja muikkuja ja torilta aidon maalaisisännän myymiä perunoita. Ja Possu osti muikut ihan raakoina kaloina ja perkasi ja paistoi itse ;)

Sunnuntaina Possu osti ihan oikean kaalinkerän ja jauhelihaa ja teki kaalilaatikkoa! Aika hyvin!

Ja kun on syönyt näin valtavan terveelliset ateriat, niin sittenhän ei lasketa, jos on syönyt myös 2 pullaa, aika paljon lakua ja hedelmäkarkkeja ja suklaata sekä jäätelöä ja keksejä.... Eikä puhuta mitään siitä, että makeistukusta lähti vahingossa matkaan kassillinen keksejä...


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ei lasketa. Tällaiset hassunhauskat repsahdukset eivät ole vaarallisia, kun niitä sattuu vain päivittäin.

Jagulaari kirjoitti...

Anonyymi on lähes oikeassa. Ei lasketa ei. Varsinkaan kun Jagulaari herkutteli samalla kun paransi maailmaa. Ei nyt ihan koko aikaa, mutta kuitenkin. Kun niin harvoin pääsee käymään Isolla Kirkolla, täältä Tuppukylästä, sadan kilometrin päästä.
Että sitä rangaistusta taidan ruveta miettimään....

Mutta plussaa kaalilaatikosta ja mui(s)kuista ;)

Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä ekan anonyymin kanssa, ei repsahukset haittaa mitää jos niitä sattuu vaan joka päivä. suotta taistella välillä mielihalujaan vastaan, jatkuva sokerinsyönti on ihan ok. minkä takia piti ostaa kassillinen keksejä, oliko taas vaihteeks vierasvaraa?

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Muikut ja perunat, oikein terveysherkkua, kotiruokaa ja gourmettia parhaimmillaan! Mitään muuta me EI luettukaan... Ei kai vaaka vaan sano mitään? Meilläkin oli viikonloppu yhtä juhlaa, sen matkan ansiosta, kun syötiin ulkona. Juotiin kyllä vaan ihan vettä. Suosittelmme nyt siis vettä Possu Munkillekin, sehän maistuu kalan jälkeen hyvin!

Possu Munkki kirjoitti...

Piti ostaa, kun sai halvalla.

Osakainen kirjoitti...

Kalojen perkaamisesta pisteitä, muun jätän vaa'an sanottavaksi.

Possu Munkki kirjoitti...

Vaaka on kyllä hyvä puhumaan ;)