perjantai 25. syyskuuta 2015

Kuukauden tavoite

Kuukauden tavoite oli -0,5 kg. Siihen on vielä muutama päivä... Melkein viikko. Puoli kiloa kuukaudessa kuulostaa vähältä, mutta.... Miltä lista näyttääkään. itse asiassa Possu on nyt vähän kauhuissaan, sillä Possu kuvitteli alkukuusta olleen sen massahuipun eli 90, siitä ois helpohko nipistää 0,5...mutta miten ollakaan... se on ollut elokuun puolella 90, ja syyskuun ekana torstaina onkin ollut 89!! Eli sehän pitäis olla 88,5 eikä 89,5 että tavoitteessa oltais....!!

Kuukausi menee hirmuisen nopeasti... ei uskois...

Noo, ei sitä vielä kannata murehtia! Katsotaan mikä on viikon päästä tilanne!!

Ja tässä välissä : Kiitokset kaikille kommenteista! Possu tarvitsee linnunlaulua ja kukkasia, ja tarvitsee myös välillä muistutusta kohtuudesta, kuten voi tästä painotaulukosta todeta... Ja enne kaikkea rohkaisua ja tsemppiä ja puolustusta!  Ja myös sitä Pätkistä!!! ;))

Mitähän mä menin lupaamaan? että, jos mä en saa sitä 0,5 kg/kk pois, niin sit saa rangaista kaikista ylilyönneistyä. Mikä sitten on ylimenoa herkuttelussa?? Sekö että syö joka päivä herkkua? Vai että syö joku päivää liikaa herkkua? Nyt teillä on tilaisuus kostaa, jos on ärsyttänyt Possun mässäilyt ja huono itsekuri. Joka ylilyönnistä saa määrätä rangaistuksen. Kesto saa olla maximissaan päivä/överiksimeno ja pitää perustella, mistä syystä se tuli. (Esim. maksimissaan 1 päivä nettikieltoa/herkuttelupäivä) Hyviä vaihtoehtoja voi olla esim. kaikenlaiset siivoukset/nettikielto, koska Possu istuu koneella ihan liikaa tms... Mut tehän sen tietysti päätätte. Ehtona on vain, että se pitää olla mahdollista toteuttaa. (Esim. alasti katolla seisominen ei ole, koska silloin naapurit soittaa piipaa-auton paikalle!)

Ja kukapa sen tietää, vaikka vielä onnistuisin 1,5 kg viikossa tiputtamaankin... Jos en syö koko viikolla mitään!! Hahhaa!!


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennustus: paino vuoden lopussa 93 (tai 94, koska jouluna ei lasketa eikä uutenavuotena).

Possu Munkki kirjoitti...

Todennäköisesti enemmän ;P

Anonyymi kirjoitti...

periaatteessahan ei sillä tosiaan ole väliä, mitä syö joulun ja uudenvuoden välillä, vaan sillä mitä syö uudenvuoden ja joulun välillä! en tosin itse saa ahdettua normimäärää enempää ruokaa, mutta minusta on kiva kun jouluna kuitenkin voi ottaa vähän rennommin.

mutta jos tällänen rennosti ottaminen jatkuu kuten se on jatkunu tähän asti niin ekan anonyymin ennustus todennäköisesti toteutuu.
tuo postauksen vika lause muuten kertoo minusta, että ihan hakoteillä oot laihuttamisen kanssa. en siis ottanu tosissani sitä kirjaimellisesti, mutta kun sie saattasit jopa pystyäkki pudottaa about kilon viikossa, jos SÖISIT. kunnolla. tavallista arkiruoka ilman santsaamista ja et söisi yhtään karkkia tai muuta sellasta. ja niin, että leipä ei käy ruuasta. vaan ei taida tapahtua.

nytkö niitä rangaistuksia muuten sit pitäs laittaa? ehottasin, et yks päivä täysin ilman mitään herkkuja, vaikka kuinka työkaveri tai kuka tahansa tyrkyttäisi. ja samalla siis koko päivän kunnon ruuilla. ei leipiä kuutta kappaletta, vaan lautasmalli kehiin. toi ei sinällään kyllä käy edes rangaistuksesta, vaan on ihan normaalia arkea, mutta laitanpa kuitenki.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Rangaistus on sana, jota emme käytä: Possu Munkki on aikuinen ja meidän ystävä, ei mikään rikollinen jota tarvitsisi rangaista. MUTTA ajattelimme Possu Munkin tarvitsevan pientä kannustusta terveelliselle tielle. Suosittelemme siis, että Possu Munkki matkaa kirjastoon ja lainaa Pertti Mustajoki: Berliininmunkki ja muita kirjoituksia painonhallinnasta Tämä on D pokkari julkaisijana DUODECIM. Me luotamme Asiantuntijan kirjoituksiin ja Tutkittuun Tietoon! Kuva kertoo Possu Munkin olevan oikealla polulla, vain hiukan harhautuneen suunnasta... Metsä on oiva paikka korjata suuntaansa, siispä sinne syksystä nauttimaan ja kamera mukaan. Me kävimme puolukassa.

Anonyymi kirjoitti...

Täysin herkutonta päivää on kokeiltu, mutta ei onnistu, koska arkisin työkaverit saattavat tarjota herkkuja ja silloin ei voi kieltäytyä. Viikonloppuna ei lasketa, ja silloinkin voi joko tulla vieraita tai käydä itse kylässä, jolloin on pakko syödä herkkuja.

Possu Munkki kirjoitti...

Onko tää nyt tulkittavissa niin, että viimeisen anonyymin kommentti kumoaa kolmantena kirjoittaneen anonyymin esityksen, joten Possun ei tartte sitä päivää suorittaakaan...? ;P

Hyvä, että Possulla on ystäviä. Emäntä ja Isäntä pelastavat Possumunkin vaikka vankilasta! ;) Täytyy katsella kirjaa seuraavalla kirjastokäynnillä. Possulla on kyllä jo ennestäänkin lukemattomia kirjoja kirjastosta.

Jagulaarin rangaistuksena tulee kai ne Pätkikset (vesi kielellä)