keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kröhöm

Kröhöm! Mitähän tässä sanois? Possun syömiset on saaneet ainakin paljon keskustelua aikaan....Sanoisko siihen diplomaattisesti, että kaikki on oikeessa ;) Mutta Osakaisen neuvoja kaivataan!!! Possu on luvannut, että jos Osakainen pyörtää puheensa olla antamatta neuvoja, niin Possu lupaa noudattaa Osakaisen neuvoja kokonaisen päivän!!!

Tänään Possu on hyvin ylpeä itsestään, koska oli haravointitalkoissa. sillä kai saa yhden mielitekosuklaapatukan anteeksi jopa anonyymien mielestä...!? Josta johtuukin mieleen, että onko postipoika syönyt sen Jagulaarin Possulle lupaamaan Ison Pätkiksen??? Possu on oottanut sitä ihan joka päivä... :))

Ja nyt te tietysti tahdotte kuulla, mitä muuta Possu on syönyt. Täältä tulee...

Aamulla : Kahvia ja pari juustoruisleipää

Töissä aamulla samat

Ruuaksi oikein ruokalassa : Karjalanpaistia, perunaa, 3 lajia salaattia, kananmuna, leipää, kalaa, kinkkua, juustoa, kotikaljaa

Iltapäivällä kahvia

Tankatessa matkaa lähti patukka Fazerin sinistä, ja tuli syötyä kotimatkalla

Kotona popcornia

Illalla haravoinnin jälkeen 2 juustoruisleipää ja vichyvettä.

Omena

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei tuohon mielitekoasiaan jaksa sanoa mitään, kun ei se yllättänyt, mutta siis mitä helkkaria oikeesti? työ koitatte tsempata ja kannustaa laihtumaan, torutte jos herkuttelee, mutta sitten lähettelette toisillenne suklaata? twisted :D

Jagulaari kirjoitti...

Ei kun mä söin sen tänään itse :D
Iski hirveä suklaanhimo, kun sairaspedissä oleva Ystävä kehui katselevansa kuinka mies siivoa hikihatussa ja hän makaa sohvalla molemmat kintut kipeinä (toisessa pohjelihas melkein irti revähtäneenä ja toisesta nilkasta tähystettynä mätää luuhun asti, jaiks) ja syö suklaata. Siinä sitten nieleskelin sylkeä ja kyyneleitä, kun ei oo suklaata, kunnes muistin, että onpas. Ja söin ne Puoliskon kanssa.

Pyydän nöyrimmästi anteeksi. Olen saamaton noiden teidän pakettien kanssa. Kaikki on valmiina, jonkun vaan pitäisi paketoida ne. Ja ostaa ne uudet Pätkikset :D

Tulen huomenna kaupan kautta kotiin ja ostan uudet. Ja jotain muutankin ehkä vielä, katsotaan... ;) Osaa se Jagulaarikin....

Ja hei, anteeksi kun aiheutin tän kalabaliikin.

Possu Munkki kirjoitti...

Kala.. minkä? Onks Jagulaari taas tehny ruuaks kalaa? Ei vais, hyvä kun pidät Possun puolia ;)Ja onneksi on vielä toivo saada sitä suklaata.

sorvatar kirjoitti...

Jossain oli hauska neuvo, että pitäisi kuvata päivän kaikki syömiset ja voisi iltaisin katsoa. Se voisi itselläni toimia, onhan se vielä konkreettisempaa kuin näkee ( ja vaikka tulostaa:)).

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni syömisten kuvaaminen oli joskus rangaistuksena, joka toteutui, mutta siinäkin oli kaikenlaisia porsaanreikiä eli käytännössä ei onnistunut, koska mitä työkaveritkin ajattelevat ja niin edelleen.

Possu Munkki kirjoitti...

No se on vähän hankalaa. Ei koko ajan voi olla kamera kädessä eikä joka paikassa kuvata.

J.B kirjoitti...

Sinä syöt kyllä aika vähän proteiinia... Minä olen ihan rakastunut Valion rahkajuomaan, se on paras elintarvike ikinä! 52 grammaa proteiinia, noin 360 kcal/purkki ja se jopa maistuu hyvältä! (se maistuu piimältä eli jos pidät piimästä, pidät siitäkin, mutta jos et, voit lorauttaa sekaan jotain sokeritonta mehua)

Oletko muuten harkinnut sitä 5:2 -dieettiä? Jos olisit kaksi päivää viikossa ihan täysin ilman herkkuja ja söisitkin vain alle 500 kcal, niin vaikka sitten muina päivinä hiukan lipsuisit, niin noista kahdesta päivästä kertyisi n. 3000 kcal miinusta!

Possu Munkki kirjoitti...

En tykkää piimästä ja veikkaan, etten myöskään rahkajuomasta... ;)

5:2:een en oo perehtyny. Ootko sinä kokeillut sitä?

J.B kirjoitti...

Okei, mutta jos lisäät sinne mehua, niin saat siitä ihan oman maun mukaista. :)

Tavallaan... En varsinaisesti tarkoituksella, mutta minulla on päiviä, jolloin ei vain huvita syödä, joten tulee välillä alitettua tuo kaloriraja. Olen kyllä ajatellut, että pitäisi ihan tarkoituksella olla kaksi päivää viikosta alle 500 kcal:in säännöllisesti. Kun muuten tulee mussutettua kaikenlaista... :/ :D

Osakainen kirjoitti...

Voi, mitä menit lupaamaan ;)