torstai 3. syyskuuta 2015

Kiljuva nälkä

Possu tuli just töistä ja uimasta, ja nyt on kiljuva nälkä. Syön siis samalla pari ruispalaa tuorejuusto-kinkku-emmentalsiivu-tomaatti ja kurkkutäytteellä. Päivän muut syönnit meni näin  :

Aamulla kotona : Kahvia ja juustoruisleipää

Pieni happihyppely, noin 4 kilsaa..

Kotona lounaaksi hernekeittoa ja ruisleipää

Sitten töihin..

Töissä iltapäivällä ruuaksi eilistä makaroni-kinkku-juusto-kurkku-salaattia, ruispala tuorejuustolla, mansikkarahka, jälkkäriks kahvia ja yökaverin tarjoama Kingispuikko

Illemmalla töissä vielä yksi ruispala tuorejuustolla

Illalla töitten jälkeen Possu lähti katsomaan vieläkö kunnan rantasauna on lämmin. Oli se ja oli porukkaa, ja Possu ui ja saunoi innolla. Uidessa tuli nälkä, ja Possu kuolasi katsellessaan, kuinka jotkut alkoivat vielä paistaa makkaraa grillikatoksessa. Possu sensijaan ajeli kotiin ja söi noi kaksi alussa mainittua leipää sekä lasin maitoa.

2 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Tässä loputtoman rahkan mättämisen keskellä olen havainnoinut, että kovin vähiksi sinulle jää tuo proteiinien saanti. Proteiini pitää paremmin nälkää, joten jotain sellaista voisit kyllä syödä enemmän, jottei kiljuva nälkä iskisi. Rehupuolta lisäisi myös ruokavalioosi. Ylipäänsä kannattaisi ehkä pitemmän päälle syödä enemmän. Mutta nämä on ihan vain minun omia mielipiteitä. Hienosti olet pitänyt pintasi eli pisteitä karisee. Vastaisen varalle sanoisin, että jos on sellainen a-luokan grillimakkara, niin se ei ole mitenkään huonoa ravintoa.

Possu Munkki kirjoitti...

Olisin eilen syönyt vaikka minkä luokan grillimakkaran rannalla, jos ois ollu...Retkiporukka ei tarjonnut possulle ;)
Tänään ostin vähän lihaa sekä tomaattia ja kurkkua puutarhalta. Ja kaalin!